Ana Menü

Buffon: “Güzel değiliz”

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 27, 2008, 21:57:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Gianluiga Buffon yaptığı açıklamada, Juventus Seria A'daki seyri en güzel takım değil ama yenilmesi en zor takım olduğunu söyledi.

Buffon:  

Juventus bu sene lig için iddialı bir takım oluşturmak istiyordu ve transfer döneminde teknik oyunculardan çok fixiksel oyuncular tercih etti..   

Corriere Dello Sport'a açıklama yapan Buffon, "Juventus ligdeki en güzel takım değil, bundan eminim. Buna rağmen yenilmesi en zor takım olacağız. Ligi kazanabilir miyiz bilmiyorum ama her şey için savaşacağımızı söyleyebilirim." 

"Geçmişte olanları unutmadık. İki yıl içinde motive olup aşırı isteğimizle bunu başardık. Şimdi eski seviyemize yükseliyoruz."   

--------

Buffon ne yapmak istiyor.!.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Hücum değil savunma yapacağız diyor :)

Kralkartal21

Ben onu demek istemedim sürekli juve'ye karşı bir duruşu var gibi geldi bana..

Önceki röportajlarındada gördük bunu..Bana juve'de mutsuz gibi geldi..

'Seyri güzel bir takım değiliz' demiş..

onaT

bu sefer şaşıracak bir şey yok.
juventus izlenecek bir futbol oynamaz hiç bir zaman.

sadece şampiyonluğun en büyük adayı milan diyince şaşırmıştım.

carlito1903

@Kralkartal67

Ben yorumumu seni dikkate alarak cevaplamadım...

Buffon'un söylediklerini düşünerek cevap yazdım sadece, dediklerinden ne anladımsa onu yazdım...

Öyle dalga geçer gibi konuşmazsan sevinirim ;)

ZLataN

Raineri'nin futboL mentaLitesi zaten defansif ağırLıkLı, rakibe oynatmamayı düşünen bi sistem.Hangi takıma gittiyse böyLe oynattı, sevmiyorum bu adamı, hocaLığınıda oLdum oLası beğenmemişimdiR.Buffon'un dediği de doğRu, defansif oynadıkLarı için seyir zevki vermiyorLar çok fazLa ama açıLması zor bi takım oLduLar özeLLikLe pouLsen ve meLLberg transferLeriyLe..

akbaba71

En zor yenilen takım olucağız demiş,ligi kazanmak için herşeyimizle savaşıcağız demiş karşı anlam cıkarmak cok zor buradan..

Buffon dünyada bikac takım dışında heryere gidebilecekken 2.ligde juvede oynarak kendini ispatlamıştır.

Juveyi şampiyon olmadan bırakmaz bence son cümleside bunu destekliyor zaten..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

Alıntı yapılan: ZLataN - Temmuz 27, 2008, 22:13:55
Raineri'nin futboL mentaLitesi zaten defansif ağırLıkLı, rakibe oynatmamayı düşünen bi sistem.Hangi takıma gittiyse böyLe oynattı, sevmiyorum bu adamı, hocaLığınıda oLdum oLası beğenmemişimdiR.Buffon'un dediği de doğRu, defansif oynadıkLarı için seyir zevki vermiyorLar çok fazLa ama açıLması zor bi takım oLduLar özeLLikLe pouLsen ve meLLberg transferLeriyLe..

doğru, aslında onu bile tam yapamıyor ranieri.
lippi gibi yakışanı yok juventusa

Kralkartal21

Benim sadece ''Juventus Seria A'daki seyri en güzel takım değil'' demesi garibime gitti..

Bunu dışa vurmak yerine takım içinde,  iyi oynayalım,bizi izlemeyi gelenleri eğlendirelim diyip bunları kulüp içinde çözmesi gerektiği için böyle demiştim..

onaT

Kralkartal21

Buffon takım içinde bunları diyince mi gülünç duruma düşücek..Anlamadım?

onaT

takım içinde değil canım.
çıkıp medyaya biz güzel futbol oynayacağız derse millet güler.

Kralkartal21

Sanmam..

Biri çıkıp ''Biz göze hoş gelen bir futbol oynıcaz,izleyenler keyifli saatler yaşatacağız''

diyebilir..Bundada hiç gülüncek bir taraf yoktur da.

onaT

ferdikoclu

Buffon böyle konuşuyor ama yaptıkları transferler hiç öyle bir takım olmayacaklarını gösteriyor..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..