Ana Menü

Güle Güle Saha

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 27, 2008, 13:05:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Fransız oyuncu geçen sezon Kırmızı Şeytanlar'ın sadece 6 kez formasını giyebilmişti.

Manchester'ın yeni bir forvet arayışında olması Saha'nın İngiliz ekibindeki günlerini kısaltıyor. Her ne kadar Roy Hodgson'un Fulham'ı oyuncu ile ilgilense de Fransız oyuncu için yeni talipler de çıkıyor.

Francefootball'a göre PSG kadrosunu yeniden şekillendiriyor. Kulüp Chelsea'den Claude Makelele'yi aldıktan sonra şimdi de Saha ile ilgileniyor. Ancak Monaco da Saha için savaşa girmeye hazır.

Manchester 124 maçta 42 gol atan Saha için 2 milyon Pound bonservis bedeli belirledi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ferdikoclu

Çok güzeL bir oYuncu.. Kaliteli bir kumaşa sahip.. Sanırım Tevez'in bonservisini aldıktan sonra Dimitarıda alıp bu oyuncuyu göndericekler.. Çok fazla forvet oluyor ellerinde o zaman
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

onaT

berbatovdan iyi bir oyuncu bence.
ama manutd bilir işini.

carlito1903

Hiç bi zaman beğenemedim bu adamı ya...

En iyisini yapmış ManU...

ferdikoclu

Carlito1903 kardeş Saha ingiltere futboluna adepte olabilecek bir futbolcuydu. Hızlı futbola ayak uydurabiliyordu çünkü kendide hızlıydı.. Ama ManU dediğimi yapacaktır %99.. Yolu açık olsun..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

ben de hiçbir zaman beğenmedim bu adamı Manu en doğru kararı vermiş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.