Ana Menü

Köprü Dizisi

Başlatan C@Rsİ_MaNiA_11, Ocak 09, 2007, 16:34:53

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Bu köprü yapılsın bayrak dikilir bende öle düşünuyorum yada yöneticilerimizden birisi gidebilir oraya ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Delirdik

fLim gittikçe heyecanLanıyor :)
geçen böLümde de karavanda çarşı yazısı baya bi gözüktü
A kırmızı yazıLıydı 8) insan seviniyor böyLe çarşıyı arkada görünce
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

eyup1903

walla ya o köprüye assalar bjk bağrağını süper olacak

[KralKartal]

dizi hala devam ediyor izleyenler var mi?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

akbaba71

guzel bi dizi fırsat buldukca izliyorum ama dun izlemedim
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Gülçin 1903

süpeR bi dizi hiç kaçıRmam
izleyin arkadaşlar Türkiye nin şuan ki konumu nu çok iyi anlatıyoR bnce
beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

yuNuS1903

Evet islerim çok gusel bir dizi

carlito1903

ben bi Erzincanlı olarak bu diziden çok rahatsızım her ne kadar bölgemizin sorunlarını anlatsada, çünkü dizideki insan profili şehrimizn insanı ile kesinlikle uyuşmuyor ayrıca da diziyi getiripte Erzincanda çekmemek saçmalık bilmeyenler için söylüyorum Erzincan kesinlikle dizide anlatıldığı gibi bi yer değil...

erdibatmaz

güzel diziye benziyor arı kovanları fikri çok hoşuma gitti  ;D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CHEm !

izlediğim sayılı dizilerden biri.
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Gerçeklerle uzaktan yakından alakası olmayan konular anlatılıyor dizide...

'Gidemediğin yer senin değildir' diyor dizide ancak çekimler olayların geçtiği gerçek yer olan Erzincan'da değil Eskişehir'de çekiliyor bu büyük çelişki....

Yıllardır Türkiye' nin başını ağrıtan "Gece Yarısı Ekspresi" palavrası gibi bir masal maalesef Türkiye' de tamamen Türk bir ekip tarafından Erzincan için yapılmaktadır...

Erzincan dizide gösterildiği gibi hergün sokaklarda bombaların patladığı, terörün kol gezdiği bir yer değildir...

CHEm !

erzincanda zamanında öyle olayların olduğunu duymuştum.
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

O olayların yaşandığı dönemleri çok iyi hatırlıyorum Cem hiçbir zaman şehrin göbeğinde dizideki gibi olaylar olmadı, sadece şehrin Tunceli'ye doğru olan kısımlarında vardı terör olayları o da çok fazla değildi...

Ayrıca giyim tarzından konuşmaya kadar bir çok konuda da yörenin kimliğini tam yansıtmıyor dizi...

CHEm !

yörenin erzincan olmadığı çok bariz ama bu olaylar erzincanda yaşanmış.
giysiler,adetler tabi ki dediğin gibi çok ters ama dizi gerçekten gerçekçi.
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Olaylar Erzincan'da yaşanmıştır doğrudur...

Ama şu bi gerçek ki dizide merhum valimiz Recep Yazıcıoğlu çok iyi anlatılıyor, halkın içinde korumasız falan dolaşırdı genelde esnafla oturur dertleşirdi, beni de çok severdi ayıptır söylemesi ;D