Ana Menü

Milli Yıldız Yine Uefa'nın Manşetinde

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 25, 2008, 12:58:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Milli Takımımızın yıldızı Nihat Kahveci UEFA?da kendine yine manşette yer buldu.
Avrupa futbolunun patronu UEFA?nın resmi internet sitesinde yer alan haberde Nihat?ın sakatlığından ve başarılı performansına rağmen Villarreal?den ayrılmamasından bahsedildi.
2008 Avrupa Şampiyonası?nda Türkiye?nin Hırvatistan?a karşı oynadığı çeyrek final karşılaşmasın son dakikalarında sakatlanarak oyunu terk eden futbolcumuzun Ekim ayına kadar futboldan uzak kalacağı ziyaretçilere duyurulurken Milli yıldızımızın da bu durumdan dolayı üzgün olduğu belirtildi.
Önceki dönemlerde de sakatlığından dolayı formasından uzak kaldığı hatırlatılan Nihat?ın bu seferki ayrılığının eskisinden daha kısa olacağının müjdesi de haberin içeriğinde verildi.
Nihat?ın haberin içinde yer alan açıklamaları şu şekilde: ?Sakatlığımdan dolayı üzgünüm. Sezon başında, ilk maçlarda takımımla beraber olamamaktan dolayı da üzgünüm. Ama elimden geldiğince çalışıp kendimi hazır hale getireceğim. Olabildiğince güçlü şekilde geri dönmek istiyorum.?
MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Nihat iyice parladı gelecek sezon İngiltere'ye gidebilir ömür boyu başarılar ona
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Kralkartal21

Bir sene daha orda kalır iyi bir performans sergilerse daha da ilerlere gidebilir..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

yuNuS1903