Ana Menü

Martins kan ağlıyor!

Başlatan akbaba71, Temmuz 25, 2008, 11:17:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Nijeryalı yıldız futbolcu Obafemi Martins'in Nijerya'da yaşayan annesinin yanarak hayatını kaybettiği bildirildi.    Futbol yaşantısını İngiliz ekiplerinden Newcastle United'da sürdüren 23 yaşındaki Nijeryalı golcü Obafemi Martins'in ailesinden aldığı şok bir haberle sarsıldı.  2008/2009 sezonuna hazırlanan Martins'in Nijerya'da yaşayan 62 yaşındaki annesinin kullandığı arabanın bir petrol tankeriyle çarpışması sonucu feci şekilde yanarak hayatını kaybettiği bildirildi.  62 yaşındaki Alhaja'nın kazaya Lagos'taki apartmanlarının yakınında karıştığı ve petrol tankerinden kaçmaya çalışmasına karşın bunda başarılı olamadığı görgü tanıkları tarafından dile getirildi. Feci olay, İngiltere'de bulunan Martins'i bildirilirken, Nijeryalı yıldızın büyük bir şok yaşadığı ifade edildi.  Konuyla ilgili olarak İngiliz The Sun Gazetesi'ne konuşan Martins'in kardeşi Biola, "Obafemi hepimizden daha çok annemize bağlıydı. Kariyeri boyunca aldığı her kararda ilk anneme danışırdı. Obafemi hala şokta ve inanmakta zorluk çekiyor" dedi.
Martins'in annesinin Eylül ayında oğlunun yanına İngiltere'ye taşınmanın planlarını yaptığı da akrabaları tarafından dile getirildi.

25.07.2008
Kaynak : İHA
Allah Rahmet Eylesin
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Allah rahmet eylesin, çok acı bi ölüm :(

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Off çok kötü ya.
Allah rahmet eyLesin.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Yanarak ölmek dehşet bi şey ya.
Bi de canının en büyük parçası annen .....
Düşünmek bile insanı üzüyor.
Allah rahmet eylesin. Allah Martins'e sabır versin..
edit

Delirdik

off  :-\
Allah rahmet eylesin
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ilhan mansız_melis

of yanarak mı :(
Allah rahmet eylesin :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.