Ana Menü

Davids Kocaelispor ile görüşüyor

Başlatan CR7, Temmuz 24, 2008, 20:55:36

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

gelsinler inönüdeki kocaeli maçında giderim valla :D

CR7

Ben sadece inönüdekine değil ismet paşadakilere de giderim ne olacak ki ya.bi trene bakar haydarpaşadan
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

onaT

ankaradayım ben :D
gelmem için inönü lazım :D

CR7

Ben de Kütahya'dayım aslında da neredeyse sırf Beşiktaşk için üniversiteye istanbul'a gittim :D Annem de her yurt konusunda şikayet ettiğimde bunu bana hatırlatır ben de inkar ederim ama tabii ki yemez.pişman değilim yine olsa yine yaparım ;)

kartalpenchesi

ben geleceğine inanmıyorum resmi imza atılmadan da inanmam
ama gelirse iyi olur inönüde canlı olarak izleriz hayırlısı olsun böyle yıldızları türkiyede görmek güzel
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carsi52

Bursada aimar'ı aLıyordu.
Geçiniz bu tür haberLeri.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Kocaeli Kluviert'i de alıyormuş   :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Davids, suan hollandada AZ alkmaar takimi ile antremanlara cikmakta,
sadece kendini formda tutmak amaciyla antremanlara cikiyor...
Suan icin hollandada bu sekilde bir haber cikmadi, KLUIVERT ise teknik direktorluk

icin kursa gidiyor vede TD olmak icin calisiyor...
Yani futbola dönüs icin bir haberde okumadim acikca kluivert icinde..
Kisaca bu haber simdilik ASILSIZ...

saygilar

kralkartal.com
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Edgar Davids heyecan yaptı

Kocaelisporlu taraftarları Edgar Davids heyecanı sardı. Yeşil-siyahlı yöneticiler, 35 yaşındaki Hollandalı yıldızın, çarşamba günü Kocaeli'ye geleceğini ve büyük ihtimalle imzayı atacağını belirtti. Başkan Serhan Gürkan, "Futbolu bırakmayı düşünüyordu ama biz onu oynamaya ikna ettik" dedi. Körfez ekibi bugün Romanya'nın Ares Piteşti takımıyla karşılaşacak.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
İkinci etap kampa çalışmalarını Avusturya´da sürdüren Kocalesipor, transferde hareketli günler yaşıyor...
26.7.2008

İkinci etap kampa çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Kocalesipor, transferde hareketli günler yaşıyor... Son olarak dünyaca ünlü tecrübeli yıldız Edgar Davids'i gündemine alana Körfez temsilcisinde, Başkan Serhan Gürkan, Davids ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek,  "Kendisi çok tecrübeli bir oyuncu. Kadromuza katarsak takıma büyük katkı sağlar. Davids için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" açıklamasında bulundu.

onaT

davids değilde kluivertın gelmesi inanılmaz olur ya...

CR7

BAŞKAN AÇIKLADI!..

Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.

BAŞKAN AÇIKLADI
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.

melankolizm

can adamdır davids ya
yaşlı ama olsun kocaeline, süper lige futbolu gösterir .

BerkAy1903

19o3

mdc

Bu tür adamları pek bir iddiası olmayan takımlara getirmek oldukça zordur.

Beşiktaş Galatasaray ve Fenerbahçe
Davids kadar nitelikli ve aranan oyuncuları getirmekte zorlanırken Kocaelispor getirecek he ?

Hiç ummuyorum fakat gelirsede büyük bir sükse atar Kocaeli.

Davids'e farklı bir sempatim vardır
gelmesi o yönden hoş olur :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

eRe

yanında kluvert de gelırse degmeyın o zaman kocaelının keyfıne
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi