Ana Menü

köprü dizisinde beşiktaş ve çarşı fanatizmi

Başlatan DReieCK, Ocak 09, 2007, 00:58:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

süper ya bu film kaçıncı bölümde.

bu arada rep verdim sana.hakediyodun
Bölünür senin için uykular!

C@Rsİ_MaNiA_11

avrupa yakasıda bu akşam maç olduğunda ilgiyi çekmek için beşiktaşlı oldu herkez beşiktaşlı bu akşam dizide köpr filiminide izlerken birden yaptığım çarşı operasyonları geldi aklıma :)
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

ugur24

daha 4. bölümü yeni bitti hiç izlemeyenler 5. bölümden itibaren izlemeye başlasın..üstüne basa basa söylüyorum bana göre son yılların en muhteşem dizisi konu olarak..pazartesi günleri saat 22.00 de star'da..

@LAYINA GİDER

carsi52

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 10, 2007, 12:43:14
daha 4. bölümü yeni bitti hiç izlemeyenler 5. bölümden itibaren izlemeye başlasın..üstüne basa basa söylüyorum bana göre son yılların en muhteşem dizisi konu olarak..pazartesi günleri saat 22.00 de star'da..

ya anlamayız ki daha izlersek :Dgeçmiş bile 4 bölüm.
Bölünür senin için uykular!

CHEm !

hiç izlemedm bu diziyi ama artık bakarım
eyvallah kardeş
Allah kitap Beşiktaş

sero

Alıntı yapılan: C@Rsİ_MaNiA_11 - Ocak 10, 2007, 09:33:26
avrupa yakasıda bu akşam maç olduğunda ilgiyi çekmek için beşiktaşlı oldu herkez beşiktaşlı bu akşam dizide köpr filiminide izlerken birden yaptığım çarşı operasyonları geldi aklıma :)
benmde sprey operasyonlrı aklıma geldi valla :)

C@Rsİ_MaNiA_11

benmde sprey operasyonlrı aklıma geldi valla :)
:)
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

Timurlenk

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

alperen

Yücedaglar gibi başım kar idi
Bir incecik yel vurduda eridi
Dilim dönse bir kelamım var idi
Yüreğime bastı YOL ETTİ BENİ ....

Selman

Bu diziye bakilir iste sagol duymamistim bunu ve bilmiyodum
Ben Besiktasli dogdum Besiktasli ölecegim....www.carsiselman67.de.vu

burak_bjk

Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

2 dia 2 muerto

aslında medyada besiktası bole gormek gercekten guzel bır duygu.hazırlayanın ellerıne saglık

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.