Ana Menü

Halil'den veda sinyali

Başlatan akbaba71, Temmuz 24, 2008, 14:03:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te oynayan milli futbolcu Halil Altıntop, milli takımdan ayrılabileceğini, ancak bu konuda henüz kesin bir karar almadığını söyledi.

Halil, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Milli takımdan ayrılmanız mümkün mü?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Milli takımdan ayrılmam olasılık dışı değil. Ancak bu konuda henüz kesin bir karar almadım'' dedi

Karar vermek için bir zaman belirlediniz mi?'' şeklindeki soruya karşılık da, Halil, ''Hayır. Böyle bir karardan dönüş olmayacağı için iyice düşünülmesi lazım. Şimdi öncelikle Schalke'ye konsantre oluyorum'' şeklinde yanıt verdi.

Halil, Bayern Münih'te oynayan ikiz kardeşi Hamit'in Türkiye için gelecekte de oynamasını ümit ettiğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nda kadro dışı bırakılmasında yaşadığı hayal kırıklığını çok hızlı bir şekilde üzerinden attığını belirten Halil, 4 yıl boyunca milli takımda yer aldığını ve Türkiye'nin Şampiyona'ya katılmasında da payı bulunduğunu kaydetti.

Halil, ''Avrupa Şampiyonası'ndan sonra milli takım direktörüyle görüştünüz mü?'' şeklindeki soruya karşılık da, ''Hayır. Bu daha gerçekleşecek. Gelecekle ilgili konuşacağız'' dedi.

Halil, FC Schalke 04'te de kendine sağlam bir yer edinebilmek için her türlü çabayı harcayacağını sözlerine ekledi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Milli takıma çağırıldığındada hiç bi faydası olmadı.
Kendisi bilir. Yerine gelecek adam Halil'i aratmaz.
edit

onaT

en ufak şeyde hemen gitmeyi düşünüyorsa zaten ne kadar hizmet edebilirki?

carlito1903

Sorunu Fatih Terim'le bi yerde bu yüzden böyle bi karar almasına gerek yok...

Ama veda edecekse de arayacağımız bi oyuncu olmaz...

ilhan mansız_melis

gitse ne kalsa ne Milli Takım'da ondan çok daha iyileri var
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

diğerlerine yol açmış olur ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

kesinlikle milli takimi birakmalisin halill
bu saatten sonra agzinla kus tutsan yaranamazsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin