Ana Menü

Essien'de sözleşme yeniledi

Başlatan carlito1903, Temmuz 22, 2008, 13:20:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, Chelsea'nin, 25 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığı bildirildi.

Essien de kulübüyle sözleşme yenilemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Burada çok mutluyum. Büyük bir takımız, beni daima destekleyen taraftarlarımız var. Scolari'nin de gelişiyle sezon daha başlamadan, kendimi oldukça pozitif hissetmeye başladım" dedi.

Teknik direktör Luiz Felipe Scolari de kendisini uzun süredir tanıyor olmasa da Essien'in dünyadaki en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu söyledi.

Brezilyalı teknik adam, "Onu her zaman beğenmişimdir. Chelsea'de kalıyor olması benim için iyi bir haber" diye konuştu.

Futbol kariyerine Fransa'nın Bastia takımında başlayan Essien, 2003 yılında Olympique Lyon'a transfer oldu. Ganalı oyuncu, 2005 yılından bu yana Chelsea'de forma giyiyor.

ilhan mansız_melis

insan belli bir zamandan sonra sıkılır ya 5 yıllık çok bence
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

bi ara fotospor essien fenere geliyor diyodu
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.