Ana Menü

Serhat Kayserispor'da

Başlatan carlito1903, Temmuz 21, 2008, 09:23:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Kayserispor, geçtiğimiz sezon Anderlecht forması giyen Serhat Akın ile anlaştı.

Kafkas çok istiyor

Yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA olmak üzere 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Kayserispor, forvet arayışlarını hız kesmeden sürdürüyor... Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın isteği uzerine geçtiğimiz sezon Anderlecht forması giyen eski Fenerabahçeli futbolcu Serhat Akın ile temasa geçen Sarı-Kırmızlılar'ın, bu görüşmeden olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma'nın yıldız oyuncu ile temasta olduğu ve transferinin hafta içinde büyük bir ihtimalle gerçekleşeceği belirtildi.

Kaleye de Bora...

Forvet dışında, kaleye de takviye yapmayı düşünen Kayserispor, Sakaryaspor'un file bekçisi Bora'yla da büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Başarılı eldiveni Ankaragücü'nün de istediği ancak Sarı-Kırmızılı yönetimin genç kaleci ile prensipte anlaştığı belirtildi. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Kayserispor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas, "Futbolcularımın kampta gösterdiği performans beni memnun ediyor. En kısa zamanda takıma gelecek yeni oyuncularla da gücümüze güç takacağız" ifadesini kullandı.

Fanatik

Adriano

Serhat yaşıyor mu ya :) Fenerdeki performansını sergilerse Kayseri'de büyük iş yapar.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Serhat bildiğimiz Serhat'sa iyi transfer.
edit

NoPasaran

Sağ Kanatmı oynayacak yoksa forvet mi acaba :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Ben Serhat'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum.
edit

carlito1903

E artık M.Topuz'u bize satarsınız ;D

akbaba71

Kayserinin şu anda kac forveti var?

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

eRe

bence luzumsuz olmus
tamam ıyı oyuncu ama luzumsuz bır transfer
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

bu adam  yaşıyor  mu ya :D  bu adamdan bir cacık olmaz
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

sag kanatta begeniyordum ben
gözden uzak gönülden uzak misali kayboldu son zamanlarda
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

gayet iyi oyuncu ya.
topuz konusunda çok bir şey farketmez bence.

carsi52

Her türLü oynar bu adam.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

"Serhat Akın'ın mevkisi dolu"

Kayserispor Genel Menajeri Hurma, basında yer alan Serhat Akın ile ilgili iddialara yanıt verdi! "Serhat'ın mevkisinde bizde adam çok" diyen Hurma, ne şimdi ne de gelecekte Serhat Akın'ın gündemlerinde olmadığını söyledi!

Kayserispor Genel Menajeri Hurma, Best FM'den Özkan Öztürk'e Serhat Akın'ın transferinin düşünülmediğini ve o mevkide oyuncu ihtiyaçları bulunmadığını söyledi

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yeni sezonda Türkiye'yi UEFA Kupası'nda en iyi biçimde temsil edeceklerini söyledi. 

Avrupa arenasında mücadele edecek olmalarının sorumluluğunu bildiklerini ifade eden Hurma, "Kupada gittiğimiz yere dek gideceğiz. Ligde de en az geçen seneki başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Basında yer alan Serhat Akın ile ilgili iddialara da değinen Hurma, "Bunlar gerçek dışı iddialar. Serhat'ın mevkisinde bizde adam çok. O yüzden ne şimdi ne de gelecekte Serhat Akın gündemimizde yok" dedi.
edit