Ana Menü

Efeler Avrupa 3.sü oldu

Başlatan gözzde_bjk, Temmuz 20, 2008, 12:56:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gözzde_bjk

Efe'lik sökmedi       Erkek Voleybol Milli Takımımız, Avrupa Ligi Final Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda'ya boyun eğdi. Ay-yıldızlı ekibimiz seyircinin büyük desteğine rağmen sadece bir set alabildi, şampiyonluk şansını kaybetti 
Filenin Efeleri Avrupa Erkekler Final Grubu ilk maçında Hollanda'ya 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını kaybetti.

Maça Hollanda iyi başladı. Ay-yıldızlı ekibimiz basit hatalar yapıp etkili olamayınca rakibimiz seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette üstülüğünü sürdüren Hollanda bu bölümü de 25-19 önde geçerek skoru 2-0'a taşıdı.
Üçüncü sette büyük çekişme vardı. 37 dakika süren nefes kesen mücadele sonunda ay-yıldızlı ekibimiz skoru lehine çevirmeyi başardı ve bu seti zor da olsa 33-31 kazanarak durumu 2-1 yaptı.
Ancak millilerimiz dördüncü sette büyük hayal kırıklığı yaşattı. Efeler rakibi karşısında adeta durunca Hollanda güle oynaya seti 25-16 önde kapadı ve 3-1'lik skorla maçtan galip ayrılarak finale adını yazdırdı. Günün diğer maçında ise Slovakya, Almanya'yı 3-2 yenerek finalde Hollanda'nın rakibi oldu. Erkek Voleybol Milli Takımımız bugün 17.30'da Almanya ile üçüncülük maçı yapacak.

HAKEMLER: David Grill (Slovenya), Fabrizio Pasavali (İtalya)
TÜRKİYE: İbrahim (6), Arslan (7), Kadir (6), Cüneyt (6), Volkan (7), Emre (6), Nuri (6), Ersin (6), Cem (5), Ulaş (5), Erhan (5), Fatih (5)
HOLLANDA: Harskamp (7), Rauwerdink (7), Mark (6), Dijk (, Shippe (6), Lorsheijd (7), Maan (7), Klapwijk (6), Rademaker (5)
SETLER: 21-25, 19-25, 33-31, 16-25 
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ilhan mansız_melis

maçı izledim son set berbat oynadık
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

Voleybolda 5. Erkekler Avrupa Ligi'nde Almanya'yı 3-2 yenen Türkiye, 3. oldu.  Ligde bu akşam Hollanda ve Slovakya şampiyonluk için mücadele edecek.
20.07.2008
Kaynak : AA
Tebrikler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

gözzde_bjk

Yenmemiz gereken(güç eşitliği ) takımı yenemeyip finali kaçırdık.3.olmamız teselli oldu.Tebrikler.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!