Ana Menü

Chelsea'den inanılmaz teklif!

Başlatan akbaba71, Temmuz 19, 2008, 14:09:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Bir bomba daha! Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'ya 100 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasında süren görüşmelerin artık son aşamaya geldiği ve 26 yaşındaki yıldız futbolcunun da Londra'ya gelmeye sıcak baktığı bildirildi.    The Guardian'ın iddiasına göre taraflar bu hafta bir kez daha bir araya gelecek. Eğer bu transfer gerçekleşirse Kaka açık ara dünyanın en pahalı transferi olacak. Bir önceki rekor 2001 yılında Real Madrid'e 44 milyon euro'ya transfer olan Fransız yıldız Zidane'a aitti.
Bu arada gazetede yer alan haberde, Barcelona'dan Ronaldinho'yu kadrosuna katan Milan'ın, bu denli yüksek bir meblağ karşısında Kaka'yı elden çıkarabileceği de vurgulandı. Bilindiği üzere Ronaldinho transferi olmadan önce İtalyan ekibi Kaka'yı kesinlikle satmayacağını açıklamıştı.
19.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

hepsiyAh

bence kaka gitmez göndermezlerde... ayrıca chelsea nin de o kadar para verecegini sanmıyorum..

Kralkartal21

Bence gider..

Ronaldinho'da geldi zaten..

100 Milyon Euro'luk teklifde süper..Satıp Kaka kadar yetenekli bir oyuncu alınabilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Ronaldo'ya 80 milyon verdiler Kaka'ya 100 milyon yuh yani
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Setanta Sports'un haberine göre Kaka, geleceğiyle ilgili dedikodulara son verme fırsatını es geçerek, gelecek sezon nerede oynayacağını kendisinin de bilmediğini belli edecek açıklamalar yaptı.

Basına yeni sezon hakkında değerlendirmeler yapan Kaka, "Neler olup bittiğini İtalya'ya dönünce öğreneceğim. Şu an için kesin olan hiçbir şey yok." dedi.

Son alınan duyumlarda, Chelsea'nin Kaka'yı transfer etmek için rekor düzeyde bir teklif yapacağı, miktarın ise 100 milyon avro olacağı bildiriliyor. Kaka, kendisi de istenen bir futbolcu olduğunun farkında olduğunu itiraf etti.

"Şu an için benle ilgilenen iki kulüp olduğunu biliyorum, fakat konu hakkında şu an konuşmak istemiyorum." diyen Brezilyalı yıldız, "Milano'ya dönüp, işlerin ne durumda olduğunu görmeden geleceğimle ilgili konuşamayız." diye de ekledi.

Bu iki kulüpten birinin Chelsea olduğuna şüphe yok. Fakat diğer kulübün kim olduğu henüz bilinmiyor.

Real Madrid geçen yıl Milan'ın büyücüsüyle ilgileniyordu. Bu sene de, özellikle de Cristiano Ronaldo transferinin gerçekleşmeme ihtimali göz önünde bulundurularak, Kaka'ya talip olmaları muhtemel.

İki tane yaratıcı oyuncusunu, Deco ve Ronaldinho'yu kaybeden Barcelona da ihtimaller arasında. Bu şartlarda Kaka gibi bir oyuncuya Nou Camp'da kimse hayır demeyecektir. (Goal )

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

calderon hala sözünü tutacakta reale kakayı getirecek.

carlito1903

Ben hala Real Madrid'e gideceği günün hayalini kuruyorum :)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Brezilya Milli Takımı'nın ve Milan'ın yıldız oyuncusu Kaka, rekor transfer teklifleriyle adı anılan son isim oldu. Transfer pazarında büyük paralar harcamasıyla tanınan Chelsea, Milan'ın yıldızını Premier Lig'e getirmek için rekor bir teklifte bulundu.

¤ Maraton | iddaa ¤

Milan'da henüz tam anlamıyla bekleneni veremeyen futbolcu için Chelsea'nin 100 milyon avroluk teklifte bulunduğu haberi dün gündeme bomba gibi düşmüştü. 26 yaşındaki futbolcu da Real Madrid'in de geçen sene kendisi için teklifte bulunduğunu söyleyerek peşinde iki kulüp olduğunu belirtmişti.

Ancak Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, İngiliz temsilcisinin futbolcuları için rekor bir teklifte bulunmasına karşın Silvio Berlusconi'nin Kaka'yı satmaktan yana olmadığını kaydetti. Chelsea, Cumartesi günü basın mensuplarının sorduğu soruya gülerek "Chelsea Kaka'yı mı istiyormuş? Bu doğru, bize müthiş bir teklif yaptılar ancak miktarını size söyleyemem" diye cevap verdi. Berlusconi'nin bu konudaki tavrının net olduğunu da ifade eden Galliani "Başkan Berlusconi, Real Madrid'in 2001 yılında Shevchenko'yu istediğinde olduğu gibi Kaka'nın ayrılmasına da net bir şekilde 'hayır' dedi. Clarence Seedorf da takımda kalıyor, taraftarlarımız rahat uyuyabilirler" şeklinde konuştu. (Goal)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Kaka ve Seedorf hakkında çıkan söylentilere cevap vererek iki oyuncuyu da satmayacaklarını söyledi.
  Milan'ın iki yıldızı Kaka ve Seedorf, kırmızı siyahlıların Ronaldinho'yu transfer etmesiyle birlikte transfer dedikodularının en önemli kahramanları arasına yerleştiler. Her gün bir başka takımla isimleri anılan ikilinin Ronaldinho transferi nedeniyle mutsuz oldukları o nedenle takımdan ayrılacakları söyleniyor.

Dün gece Kaka için Chelsea'den teklif aldıklarını ancak bunu reddettiklerini belirten Galliani, açık bir dille hem Brezilyalı yıldızı hem de Seedorf'u satmayacaklarını dile getirdi. Bu demecinin ardından Sport Mediaset'e konuşan Milan asbaşkanı; "Paloschi ve Abate'yi kiralık olarak vermeyi düşünüyoruz. Eğer iyi bir teklif gelirse Simic ve Digao'yu da verebiliriz. Bu isimlerin dışında kimseyi satmayacağız." diyerek bir gün önceki söylediklerini tasdik etti.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

FiFa yeni kurallar çıkarsada futbol kara para aklama yöntemi olmaktan çıksa.. Örnek verecek olursak çok uzaklara bakmayın türkiyede örneği var..100 milyon ne demek ya? Piyasayı alt üst ediyorlar..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carlito1903

Chelsea'nin patronu Peter Kenyon, Chelsea'nin Kaka için dünya rekoru olan 160 milyon dolarlık bir telifte bulunduğuna dair haberleri yalanladı ve "Dünyada Yılın Oyuncusu" ödülünün son sahibi hakkındaki transfer görüşmelerinin sonlandığını söyledi.

Kenyon "Yapılan bir teklif yok. Ben de o haberleri okudum. Milan Kaka'nın satılık olmadığını duyurdu ve biz de teklifte bulunmadığımızı duyurduk. Yapmak istemedikleri bir şey üzerinde görüşmeler yapmaya gerek yok. Biz teklif yapmadık." şeklinde konuştu.

Ancak Kenyon Chelsea'nin Real Madrid ile İspanyol devinin Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmesi halinde takımdan ayrılacağı söylenen Kaka'nın Brezilya'dan takım arkadaşı Robinho hakkında görüşmeleri hala sürdürdüğünü belirtti.

Kenyon şöyle konuştu : "Robinho ile ilgilendiğimiz biliniyor. Madrid'le konu hakkında görüşmelerimiz oldu ve bu görüşmeler sürüyor. Pencere hala açık ve Madrid ile hala konuşuyoruz."

Portekiz Milli Takımı patronu Luiz Felipe Scolari'yi başa getiren Chelsea daha önce tecrübeli teknik adamın milli takımdan öğrencileri Jose Bosingwa ve Deco'yu renklerine bağlamıştı.