Ana Menü

Ronaldo gitmiyor

Başlatan carlito1903, Temmuz 18, 2008, 23:49:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Real Madrid'e transferi gündemde olan Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun takımda kalacağını açıkladı.

Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olup olmayacağı tartışılmaya devam ederken, takımın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson, önümüzdeki ay başlayacak olan Premier Lig'in yeni sezonun Ronaldo'nun takımda olacağını söyleyerek İngiliz taraftarların yüreğine su serpti.

Manchester'ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Güney Afrika'da düzenlenen bir basın toplantısında konuşan Ferguson, Ronaldo'yla geçtiğimiz hafta Lizbon'da bir araya geldiğini ve görüşmenin çok olumlu geçtiğiniz söyleyerek, "Ronaldo'nun önümüzdeki sezonda Manchester United'ın bir oyuncusu olduğunu söyleyebilirim. Ronaldo satılmayacak" dedi.

Real Madrid Kulübü uzun bir süredir Cristiano Ronaldo'yu almak istediğini, oyuncunun da bu transfere sıcak baktığını ancak Manchester United'ın bu transfere izin vermediğini iddia ediyordu. Öyle ki, FIFA Başkanı Sepp Blatter bile transfer söylentilerine dahil olarak, Ronaldo'ya kulübünün izin vermemesini 'modern kölelik' olarak değerlendirmişti

Kaynak : İHA

beckyZWICKY

Lig tv de izledim Ronaldo Fergusona ben sizi 2 kupada şampiyon yapmadan ayrılmayacağım için söz vermiştim ve yaptım sizde sözünüzü tutun falan demiş takımdan ayrılmak istiyorum demiş dedi lig tv de söyledi.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

zaten gitmesini beklemiyordum ama iyi ki kaldın Ronaldo
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..