Ana Menü

FaBiaNo-DioGo YuMRuK YuMRuĞa...

Başlatan die-4-u, Ocak 07, 2007, 01:04:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

die-4-u

az önce sonan eren maçta zaragoza lider sevilla'yı 2-1 mağlup etti...zaragoza'nın golleri diogo ve milito'dan gelirken sevilla'nın tek sayısını luis fabiano kaydetti...ama 90+4 te çıkan kavga maça damgasını vurdu..iki futbolcunun pozisyon bitiminde sözlü başlayan tartışmaları   yumruk yumruğa kavgayla sonuçlandı..çok ağır cezalar gelebilir iki futbolcuya da..

carsi52

ciddeen mi ya tüh bea kavgayı kaçırdık izleyemedik.:D
Bölünür senin için uykular!

noumAyberk

demin canlı canlı izledim ağzım açık kaldı ilk önce kafa sonra yumruk harika bir kavgaydı :D

ugur24

allahın cezası ntv şifre koyuyo maçlara..tv8 de öyle..ikisindende nefret ediyorum..izleyemiyorum maçlarıda zaten.. >:( özetlerden bakacaz artık..

Non Mollare Mai

edit

carsi52

ugur24

izledim bugün acaip komikti yaa..zaragozalı fena geçirdi ama ilk yumrukta..daha sonraki vuruşların hiçbiri tutmadı çok komiktiler.. ;D

Timurlenk

eyvallah anıl rep'ini verdim.

çok önemli bişey olmamış aslında ama luis fabiano zidane gibi giderken geri dönmüş demekki diego küfür etti

Brestgerfich

bhaber verdiğiniz için ve youtube linki için teşekkür ederim.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

bobo13

GORDUM KAVGAYİ RESMEN COLUK COcUK KAVGASİ:D d:D
:

canmert

ulan ne vuruşmuşlar be ağız burun kalmamış adamlarda
valla komik dövüşmüşler izlerken epey güldüm saol paylaşım için anıl

carsi52

Alıntı yapılan: canmert - Ocak 10, 2007, 14:52:54
ulan ne vuruşmuşlar be ağız burun kalmamış adamlarda
valla komik dövüşmüşler izlerken epey güldüm saol paylaşım için anıl

nasıl ağzı burun kalmamış :D birbirlernie bile vuramadılar :D...zor vurdular 1-2 defa oda :D

die-4-u

2 futbolcuya da 5'er maç ceza verilmiş..Türkiye'de de verilirdi bu ceza ama indirmeli tarifeyle 2şer maçla yırtardılar

@LAYINA GİDER

çArþý_ulan