Ana Menü

Liverpool Eto’o için sırada

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 18, 2008, 12:46:23

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Eğer Robbie Keane'in transferi suya düşerse, Samuel Eto'o gelecek sezon Liverpool'da oynayabilir...

Eto'o Barcelona'yla yolları ayırmaya karar verince, Avrupa devlerinin gündemine girdi. Kulüpler yaptıkları nabız yoklamaları sonucunda, yüklü maliyet nedeniyle işi ağırdan almaya veya tamamıyla askıya almaya karar verdiler.

Her ne kadar şu anda tatmin edici bir teklif gelmiş olmasa da Barça, Kamerunlu futbolcuyu bu yaz satma konusunda kararlı. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda golcü oyuncu için istedikleri bonservis bedelinde indirime gidebilirler.

İndirim ihtimali heyecanlandırdı

Rafa Benitez, 27 yaşındaki oyuncunun Fernando Torres ile birlikte harika bir ikili oluşturacağına inanıyor. O nedenle de golcü oyuncunun bonservisinde indirime gidileceği ihtimali Liverpool'u rahatlatmış durumda.

Anfield'da ekonomik açıdan zor günler yaşandığı söyleniyor, ancak Peter Crouch'un Portsmouth'a satılması biraz olsun ekonomik girdi sağladı. Rafa da bu girdiyi yeni transferlere kaynak olarak kullanabilir.

Keane tuzlu geldi

Kırmızılar'ın Teknik Direktörü Rafa Benitez, daha önceki açıklamasından Tottenham'da forma giyen Robbie Keane'i kadrosuna katmak istediğini söylemişti. Londra ekibiyse satmaya pek yanaşmadığı kaptanı için oldukça yüklü bir bonservis talep ediyor. Söylentilere İngiliz ekibinin istediği fiyat, Eto'o için ödenmesi gereken daha fazla.

Geçtiğimiz gün Özbekistan'a giden Eto'o cumartesi günü Barcelona'nın kampına katılacak.

Barca'da kalması zor görünüyor

Barcelona yönetimi daha önce yaptığı açıklamalarda yıldız forveti satmak istediklerini ve yerine daha iyi bir isim getirmek istediklerini söylemişti. Pep Guardiola ise yaptığı açıklamada henüz bir anlaşmanın sağlanmadığını ve oyuncunun takımda kalmasında bir sakınca olmadığını söylemişti. Oyuncunun menajeri Jose Maria Mesalles ve Barcelona arasındaki görüşmeler dondurulmuş durumda. Herhangi bir gelişme olması da zor görünüyor.

Liverpool Eto'o için yeni bir takım olabilir, ancak oyuncu için Şampiyonlar Ligi kıstasının ilk sıra olması diğer takımların da şansını artırıyor.

Bakalım Kamerunlu oyuncuyu Barca'dan koparmayı kim başarabilecek...

Goal
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

david villa tam ideal liverpool için neden onu düşünmüyorlar anlamadım

sercAn1903

yav demizden okudum eto fenerbahçeye gelmek istiyormuş :D ama gazetenin ismine bakmadım ;D birazdaha düşünücekmiş ama istiyormuş oynamak fenerde.

(ayrıca onaT imzana koptum bittim :D )
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

ilhan mansız_melis

yav barça Eto'o gibi bir yıldızı neden satmak ister anlamam
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 18, 2008, 15:09:02

İlk istedikleri isimlerden biriydi ama Valencia satmayı kesin olarak düşünmediği için vazgeçmek zorunda kaldılar...

Etoo'yu isteyen takımlar içinde en mantıklısı Liverpool bence, umarım gerçekleşir bu transfer...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 18, 2008, 23:02:13
Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 18, 2008, 15:09:02

İlk istedikleri isimlerden biriydi ama Valencia satmayı kesin olarak düşünmediği için vazgeçmek zorunda kaldılar...

Etoo'yu isteyen takımlar içinde en mantıklısı Liverpool bence, umarım gerçekleşir bu transfer...

liverpool istese alamazmı yani? :D

carlito1903

Bazen istemek yetmiyor, bi çok takım istedi ama Valencia bu sezon Villa'yı satmayacağını açıkladı....