Ana Menü

Etoo "Fenerbahçe'den teklif var. Kararım haftaya"

Başlatan NoPasaran, Temmuz 17, 2008, 18:17:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Alır mı alamaz mı bilmiyorum ki bana göre alamaz ama Fener avrupada çok büyük reklam yaptı son yıllarda ve adını duyurdu. Bu bile büyük başarı.
Biz malesef demirören olduğu sürece daha çok sefilleri oynarız.
edit

Kralkartal21

Her futbolcu farklılık ister..

Ben gelebilme ihtimali yüksek diyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Fener atoyu alamaz :)

Maliyetler az değil..

Ancak nasıl alınır..

Çok önemli bir şirklet sponsor olur yıllık alacaklarına o zaman olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

M34

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 18, 2008, 21:35:40

Biz malesef demirören olduğu sürece daha çok sefilleri oynarız.

reklamin iyisi kötüsü olmaz. bizde fifa'daki mahkemelerimizle ün yapdik ve bu alanda basarilarimiza devam ediyoruz ..

akbaba71

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 18, 2008, 17:31:51
Özbekler güzel tanıtım yaptılar.

Kuruvchi kulübü 2 gündür Eto'o sayesinde tüm Avrupa'da manşetlerde. Ne işlerine yarayacak bilemem de anlamadığım dün devletin ajansının-Anadolu Ajansı-geçtiği haber. Taşkent'de Eto'o'nun basın toplantısından AA'nın geçtiği ve bugün tüm spor sayfalarında manşet olan ve taraftar forumlarında da tartışılan haber.

Eto'o'nun ağzından: "Fenerbahçe'den teklif aldım. Bir iki gün içinde cevap vereceğim." Barselona medyası başta olmak üzere 4 ülkenin gazetelerinde ve Reuters başta olmak üzere ajans haberlerinde böyle bir açıklaması yok Eto'o'nun.

Hepsi mi sansürledi(!) hepsi mi önemsiz bir açıklama olarak kabul etti! Haberi yapan Anadolu Ajansı olunca inanası geliyor insanın da; bu işte bir gariplik var. Eto'o Türkiye'ye gelir mi? Parasını verdikten sonra herkes gelir de; Guiza transferi sonrasında gerçekten böyle bir teklif var mı? Yoksa tüm Avrupa medyasını atlayan Anadolu Ajansı muhabiri kuytu köşede Eto'o'dan bu açıklamayı mı aldı(?)

Alıntıdır.
Eto'o ağız değiştirdi!    Özbekistan'da Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Samuel Eto'o Corriere Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte ise sadece 3 teklif aldığını söyledi ve bu kulüpler arasında Fenerbahçe'ye yer vermedi.
[/size]
"Bazı kulüplerden teklif aldım. Ama hangisi? Chelsea, Tottenham ve Inter" ifadesini kullanan Samuel Eto'o Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla İskoçya'daki hazırlık kampında bulunuyor. Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles ise yaptığı açıklamada "Eğer beklediğimiz teklifler gelmezse Eto'o Barcelona'da kalacak" dedi. Chelsea, Tottenham Hotspur ve Inter'in ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcuya teklifler geldiğini açıklayan Mesalles bu kulüplerin kendilerini ikna etmekte zorlandıklarını ifade etti. 
Eto'o'nun Özbekistan'da "Fenerbahçe'den teklif aldım" ifadesini kullanması sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama gelmemiş ancak bazı yöneticiler böyle bir durumun söz konusuolmadığını dile getirmişlerdi.
(Ligtv.com.tr)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Adriano

Guiza, Semih, Kezman, Burak varken gereksiz forvet almaları.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Non Mollare Mai

Mehmet Yıldız'ı almıyorlar ki Deniz. Eto'o bu.
Gerçi bunuda alamayacaklar ama eğer gelirse Eto'o çok forvet var olmaz demek mantıksız.
edit

Cem Goren

ingiltereden tekliflerde varmış ama ırkçılık yüzünden gideceğini sanmıyorum
türkiye gerçekten bu konuda tam anlamıyla biçilmiş kaftan durumunda ırkçılığa rastlamak çok zor o yüzden eto gelebilir

@Adriano
eğer eto gelirse kezmanı göndereceklermiş diye bi haber aldım
semihede ingiltereden çok cazip reddedilemeyecek teklifler varmış
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Non Mollare Mai

Benim anlamadığım nokta sanki dünyada tek zenci Eto'o.
İngiltere'de de bir sürü zenci futbolcu var. Eğer ırkçılık yaygın olsa onlarda durmaz İngiltere'de.

Neden gitmesin bence İngiltere'ye gidebilir.
edit

akbaba71

İngiltere ırkcılık mı var ?

Bugüne kadar bi emre habere cıktı o da ceza almadı heralde.

Drogba Eto güzel olabilir  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

evet ingilterede birçok zenci futbolcu var ama ingilterede kalıplaşan gerçek bir sorun ırkçılık etonun birazcık tedirginliği var sadece
işte o yüzdende fenere gelmesi yüksek bi ihtimal
altın kapılarımız kan oldu tayfun

onaT

etoo koşmayı sevmez, sahayı çok gezmez.
ama çabuk ve hızlıdır, koşarsa tutamazsın.
uzaktan etkili şutları yok ama karşı karşıya kaldımı atamama olasılığı güneş tutulması gibidir.
takımda 10 tane forvette olsa etooyu yine alırım.

carsi52

Eto'o geçtiğimiz günlerde Fener'den teklif aldığını açıklamıştı. Fakat bugün verdiği bir demeçte ağız değiştirdi.
Özbekistan'da Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Samuel Eto'o Corriere Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte ise sadece 3 teklif aldığını söyledi ve bu kulüpler arasında Fenerbahçe'ye yer vermedi.

"Bazı kulüplerden teklif aldım. Ama hangisi? Chelsea, Tottenham ve Inter" ifadesini kullanan Samuel Eto'o Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla İskoçya'daki hazırlık kampında bulunuyor.

Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles ise yaptığı açıklamada "Eğer beklediğimiz teklifler gelmezse Eto'o Barcelona'da kalacak" dedi. Chelsea, Tottenham Hotspur ve Inter'in ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcuya teklifler geldiğini açıklayan Mesalles bu kulüplerin kendilerini ikna etmekte zorlandıklarını ifade etti.

Eto'o'nun Özbekistan'da "Fenerbahçe'den teklif aldım" ifadesini kullanması sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama gelmemiş ancak bazı yöneticiler böyle bir durumun söz konusuolmadığını dile getirmişlerdi. (Lig TV)
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 21, 2008, 17:21:04
İngiltere ırkcılık mı var ?

Yoktu E.Belözoğlu başlattı sağolsun...

-   -   -   -

Etoo için Liverpool'un teklif yaptığı yazıyordu geçenlerde heryerde, ben Liverpool'a gitmesini isterim ama Chelsea'de de başarılı olabilir...