Ana Menü

Samuel Eto'o Taşkent'te!

Başlatan akbaba71, Temmuz 17, 2008, 10:32:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Samuel Eto'o Taşkent'te! 
Ve Samuel Eto'o Özbekistan'a gitti! Günlerdir konuşulan dedikodu gerçekleşti ve Kamerunlu yıldız bu sabah Taşkent'e indi. Paris-Taşkent uçağıyla yerel saatle sabah 6.30'da bu ülkeye gelen Eto'o'yu havaalanında yüzlerce kişi karşıladı. Barcelona Kulübü'nün yetkilileriyle birlikte Taşkent'e inen 27 yaşındaki yıldız futbolcunun şaşkın halleri gözlerden kaçmadı.

Özbekistan Ligi'nin lideri Kuruvchi takımından yetkilerinin de hazır bulunduğu karşılama töreninden sonra Eto'o, Intercontinental Tashkent Oteli'ne yerleşti. Bugün saat 14.30'da bir basın toplantısı düzenlenmesi bekleniyor.

17.07.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Sözleşme imzalamaya gitmedi heralde  :saskin

gürol

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 17, 2008, 10:35:17
Sözleşme imzalamaya gitmedi heralde  :saskin
bide bi taşkent takımıyla anlaşıyormuş.
fenerlilerin yüzünü o zaman görmek lazım :ahaha
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

akbaba71

Şu kadar diyim onların Etooya vericeği parayı kimse veremez.

6 aylıktı galiba olur bu transfer.

gürol

Alıntı yapılan: akbaba71 - Temmuz 17, 2008, 10:40:59
Şu kadar diyim onların Etooya vericeği parayı kimse veremez.

6 aylıktı galiba olur bu transfer.
bilmediğimden soruyorum
bi taşkent takımı eto'o ya teklif mi yaptı?

eRe

haber cok entresan sankı transfer gıbı ama transferle ılgılı hıc bırsey yazmıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

akbaba71

Özbekistan Ligi ekiplerinden Kuruvchi resmi internet sitesinde yaptığı bir duyuruyla tüm dünyayı şaşırttı. Kendi liginde lider durumda bulunan Özbek ekibi Barcelona'dan ayrılması beklenen Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile sözleşme imzaladığını iddia ederken Barcelona ise bu habere gülmekle yetindi.

Eto'o ile imzalamışlar!

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın planlarında yer almadığı kendisine aktarılan Samuel Eto'o'nun bu sezon Barcelona'dan ayrılıp Serie A veya Premier League ekiplerinden birine transfer olması bekleniyordu.

Ancak pazartesi günü gelen bir haber tüm dünyayı şaşırttı. Özbekistan Ligi lideri Kuruvchi resmi internet sitesinde yayınladığı bir haberde 27 yaşındaki golcüyü 6 aylığına renklerine bağladığını iddia etti.

Bu haber Eto'o'nun haftanın ilerleyen günlerinde kendilerine imza atacağını söyleyen Kuruvchi sportif direktörü Bahtier Babayev tarafından da doğrulandı.

Babayev "Eto'o perşembe günü Taşkent'e gelecek ve en az 2008'in sonuna kadar takımımızla sözleşme imzalayacak" dedi.

Kontratın süresinin kendilerinin AFC Şampiyonlar Ligi'nde gösterecekleri performansa bağlı olduğunu söyleyen Babayev "Çeyrek finalde Saipa ile oynayacağız ve Eto'o bizim eleme turları öncesi kadromuza kattığımız en önemli oyuncu" şeklinde konuştu.

Babayev eğer Eto'o ile anlaşabilirlerse Kamerunlu oyuncunun gelecekte de Kuruvchi adına oynamaya devam edeceğini söyledi.

Babayev ayrıca pek olası görünmeyen bu transferin Katalan Devi Barcelona ile Taşkent ekibinin arasındaki iyi ilişkiler sayesinde gerçekleştiğini dile getirdi.

Babayev şöyle konuştu :
"Transferde belirleyici olan kriter para değildi ancak kulübümüz ve Barcelona arasındaki arkadaşçıl ilişkiler bu transferi mümkün kıldı. Ayrıca takım başkanları arasındaki kişisel arkadaşlık da transfer ücretini düşürdü."

Özbek ekibinin transferin gerçekleştiğine dair ısrarcı açıklamalarına rağmen Barcelona böyle bir gelişmeden haberdar olmadıklarını dile getirdi.

Barcelona adına konuşan bir basın sözcüsü "Kulüpteki hiç kimse bu konu hakkında bir şey bilmiyor. Bu transferin pek mümkün olduğunu sanmıyorum" açıklamalarında bulundu.    Böyle bir haber vardı ve Etoo taşkentte.

carlito1903

Özbekistan Federasyonunu ziyaret edip tanıtım filmi çekecekmiş...

Transfer yok yani :)

gürol

vay bee olaya bak
şimdi inanırım fenerbahçe alabilir bu adamı.baksana para için kendini satacak nerdeyse.

saldır beşiktaş

İspanya'nın FC Barcelona takımında gözden çıkarılan Samuel Eto'o için Valencia kulübü talip olurken, iki kulübün görüşmelere başladığı belirtildi.

Barcelona kulübü başkanı Joan Laporta, ''Kulübün niyeti gelecek sezon Samuel ile devam etmemek ve bu futbolcuya bildirildi'' derken, 19 Temmuz'da Kamerunlu futbolcunun tatilinin sona ereceği ve Barcelona'ya gelerek geleceğinin belirleneceği ifade edildi. İspanyol basını, Barcelona ve Valencia kulüplerinin anlaşmaya çok yakın olduklarını, ancak Kamerunlu futbolcunun Valencia'dan sezon başına 10 milyon Avro istediğini ileri sürdü.

Bu arada Marca gazetesi, ''Hala iddialara cevap vermekten kaçınıyor'' yorumunda bulunduğu Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones'in, Valencia'ya gelme olasılığı olduğunu iddia ederek, Aragones'in Valencia'dan ilk talebinin Eto'o'nun alınması olduğunu yazdı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

geliyor geliyor  Fenere geliyor :D :D :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZLataN

İyi niyet eLçisi oLarak gitmiş gaLiba Özbekistan'a..İki top sektiRip geri döncekmiş BarceLona'ya :D

carsi52

Bende transfere gitti sandım ya :D
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 17, 2008, 13:29:14
Bende transfere gitti sandım ya :D

aynen şaşırmıstım bi an :)
19o3