Ana Menü

Nedved'in Yerine Van Persie

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 16, 2008, 19:57:49

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Juventus, gelecek sezon sonunda futbolu bırakacak olan Çek yıldızı Pavel Nedved'in boşluğunu Van Persie ile doldurmayı hedefliyor.

İtalya'dan gelen haberlere göre; Juventus, Hollandalı Van Persie'yi Arsenal'den gelecek yıl alabilmek için 20 milyon euroluk bir finansman kaynağını şimdiden ayırmış durumda.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT

ne alaka biri forvet biri kanat oyuncusu ??

saldır beşiktaş

van persie çok yönlü bir futbolcu kanatdada oynayabilir
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 16, 2008, 23:58:47

iyide nedvedin yerine van persie'yimi alırsın ?? :D

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 17, 2008, 00:01:09
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Temmuz 16, 2008, 23:58:47

iyide nedvedin yerine van persie'yimi alırsın ?? :D

nedvedin yerine almam ama van persie gibi bir futbolcuyu takımımda bulundurmak isterim

onaT

onu bende isterim elbette ama nedvedin yerine yazıyor.

saldır beşiktaş

napayım onat benmi yaptım haberi maratondan buraya kopyaladım git adamlara sor niye böyle haber yaptınız diye :)

onaT

bunu dedinde o yüzden :D

saldır beşiktaş

oynayabilir van persie kanatta ama mesala 2008'de forvetten kanada koyunca sadece ortalaması 1 düşüyor

onaT

fifaya göre oyun kurarsak serdar özkan 18e giremiyor beşiktaşta :D