Ana Menü

Isaac Promise Trabzonspor'da!

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 15, 2008, 17:51:04

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Isaac Promise Trabzonspor'da!Kadrosuna kattığı oyuncularla yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan transferin flaş takımı Trabzonspor sürpriz bir oyuncuyu daha renklerine kattı. Gençlerbirliği ile problem yaşayan Nijeryalı golcü Isaac Promise'nin, Bordo mavili kulüp 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği ile olan sözleşmesinin bittiğini iddia eden Nijeryalı golcü Isaac Promise, Trabzonspor ile anlaştı. 

Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı.

FIFA'nın kurallarına göre, 18 yaşından gün almamış futbolcularla en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabiliyor. Gençlerbirliği ise 18 yaşından gün almadan kulübe gelen Isaac'e 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Isaac de kurallara göre serbest kaldığını iddia ederken, Gençlerbirliği bunun tersini savunmuştu.

Isaac'in sözleşmesiyle ilgili düne kadar Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde sözleşme bitiş tarihi olarak 31 Mayıs 2009 gözükürken, bugün yapılan düzeltmeyle sözleşme bitiş tarihi 31 Mayıs 2008 olarak değiştirildi. Bu düzenlemeye göre, TFF'nin resmi sitesine göre Isaac, serbest kalmış gözüküyor.

Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgide, Isaac'in sözleşmesinin 30   Mayıs 2008 tarihinde dolduğu, şayet bu futbolcuyla ilgili   Gençlerbirliği'nin elindeki sözleşmede özel bir madde yoksa futbolcunun   serbest olduğu ve istediği kulübe bonservis bedelsiz gidebileceği ifade   edildi. 

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir   transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde   sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu   olduğunu belirterek, "Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur" dedi. 

Bordo-mavili yönetimin, gizli yürüttüğü görüşmeler sonucunda, Isaac ile   bugün Ankara'da 4 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. 

Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Isaac ile bugün kontrat   yaptıklarını ve bu futbolcunun milli maçlar nedeniyle ülkeninin milli   takımı kampına gittiğini ve Ağustos ayında Trabzon'a gelerek takıma katılacağını söyledi.

Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve   futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.
----

Çok iyi bi transfer daha..
edit

hepsiyAh

bencede iyi bi transfer .. iyi olacagını düşünüyorum

hayırlı olsun valla..

onaT

acayip vasat bir oyuncu nesi iyi be anıL abi.
rezerv olarak alındı bence.

hepsiyAh

vasat mı .. sana göre vasat ama bence iyi..

trabzonda iyi şeyler yapacak hep birlikte görecegiz..

Non Mollare Mai

Oldukça güçlü ve rakip savunmayı yıpratan bi futbolcu.
Şutları ve son vuruşlarıda iyi. Nesi kötü onatcım ? :D
Ayrıca bu adamın 18 yaşında olduğunu bana kimse inandıramaz.
edit

keskinli

trabzonda neler oluyor anlayabilen varmi?
bi yerlerden orayadami kara para akmaya basladi :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 15, 2008, 17:54:26
Oldukça güçlü ve rakip savunmayı yıpratan bi futbolcu.
Şutları ve son vuruşlarıda iyi. Nesi kötü onatcım ? :D
Ayrıca bu adamın 18 yaşında olduğunu bana kimse inandıramaz.

nüfusa geç yazılma bu 1 :D :D
güçlü ama rakibi yıpratamıyor (aynı şey değil, güçlüsün diye illa yıpratacan diye bir şey yok)
şutlarıda gayet güçsüz.
görelim bakalım bu sene.
Güiza
Topal
Aurelio
& son olarak Isaac.
bu sene izleyeceğimiz oyuncular ;)

Non Mollare Mai

Güçlü kelimesinin anlamı ne ? Ayağı yere sağlam basan ve iki mücadeleleri iyi olan demektir. Yani futbolda kullanılan güçlü kelimesi.Valla daha bu adamı yıkabileni görmedim omuz omuzada. Tutmak desen ayrı bi zor.
Neyse izleyeceğiz bakalım.

Evet Ahmet abi bunlarda kara paramı aklıyor ne.

Ayrıca Onatcım şu göz kırpmayı koymazsan sevinirim ayar oluyorum. :D 
edit

onaT

tamam koymam abim, lafımı olur.

akbaba71

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 15, 2008, 18:01:00

Ayrıca Onatcım şu göz kırpmayı koymazsan sevinirim ayar oluyorum. :D 

Tek ben değilmişim göz kırpmaya ayar olan  :)

Para konusuna gelince Gökdeniz transferi ve yeni gelen başkanın transfer

bütcesi.

Geleceğe yönelik transfer yaptıklarını ve gelecek sezonları 1-2 transferle

gececeklerini söylemiştiler.

Bu sezon başarı şart yani  :)

Cavcavın erken sözleşme ile getirip önemli bir iş yaptığı transferdi.

Mutlaka yararlı olucaktır.

Gökhan Umut Isaac cok iyi forvet hattı  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ilhan mansız_melis

bence iyi bir forvet aldılar hücum hatları süper oldu
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Lig başLayınca Trabzonunda neLer yapıcağını çok merak ediyorum.
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

'Isaac Trabzon'a hayır getirmez'Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor'un forvet oyuncuları Isaac Promise ile anlaşmasına tepki göstererek, "Yarın FIFA ödeme emrini gönderdiği zaman Trabzonspor'da para çok Allah'a çok şükür. Bize de 1 milyon Euro öderler" derken Isaac'in Bordo mavililere hayır getirmeyeceğini iddia etti.

'haber61.net' internet sitesine açıklamalarda bulunan Cavcav, Nijeryalı oyuncuları Isaac Promise'ye 2008-2009 sezonuna ait ödemeleri de dahil olmak üzere tüm ödemeleri kulüp olarak yaptıklarını ifade ederek, "Bu oyuncu ile 4 yıllık sözleşmemiz var. Ligler 10-12 Mayıs'ta bitti. Bu futbolcu bize Nijerya Olimpik Milli Takımı kampında olduğunu ve gelemeyeceğini beyan etti. Biz onu Olimpik Milli Takımı ile kampta biliyorduk. Daha sonra Ankara'ya gelmiş, Konyaspor'a gitmiş. Aramadığı kulüp yok. Menajeri 'bunun mukavelesi 2008'de bitiyor' diye o 2008 de bittiği doğru ancak bizim elimizde 2008-2009 sezonuna ait aldığı paralar var. Makbuzlar var, imzalar var. Bunlar bankadan ödenmiş paralar" diye konuştu.

Trabzonspor'un aynı olayı Marco Aurelio konusunda da yaptığını ve Trabzonspor için bu durumu pek yadırgamadığının altını çizen Cavcav, "Gönül arzu ederdi ki, Trabzonspor telefon açıp bana bir sorsun. Ama hiç önemli değil. Bu durumun FIFA'dan 1 milyon Euro'luk tazminatı var. Yarın FIFA ödeme emrini Trabzon'a gönderdiği zaman Trabzonspor'da para çok Allah'a çok şükür. Bize de 1 milyon Euro öderler" şeklinde konuştu.

Nijeryalı futbolcu Isaac Promise'nin Trabzonspor'a faydalı olamayacağını iddia eden Başkan İlhan Cavcav, "Bu şartlarda bana göre ahlaksızca, futbol kuralına yakışmayan bir tutum ve davranış içerisinde olan bu futbolcunun Trabzon'a da pek faydalı olacağına ihtimal vermiyorum. Ama inşallah faydalı olur. Gönül arzu ederdi ki, Sadri bey çok sevdiğim bir başkan. Açıp bana bir telefonla, 'bunun durumu nedir' diye sormaları lazımdı. Aynı şekilde Ankaraspor'a gitti. Ankaraspor bana telefon açtı ve durumu anlattığım zaman vazgeçtiler. Bunlar Avrupa'dan hiçbir takım bulamayınca kapı kapı Türkiye'yi dolaşmışlar. Trabzonspor gibi çok değerli yöneticilerin olduğu bir yerde de demek ki onlar da sokakta oyuncu bulduk diye yapıştılar. İnşallah hayrını görürler ne diyeyim" ifadelerini kullandı.
edit

akbaba71

Deniz konusunda Fenerle inatlaşmıştı sonunda haklı cıktı ve 1 milyonu aldı.

böyle konusuyorsa cavcav o parayı alır  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ZLataN

AureLio konusundada aLmıştı parayı :) Bu adam işini biLir yaa Trabzon o parayı vericek diyosa aLır :)