Ana Menü

Silva İçin 20 Milyon Euro

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 15, 2008, 17:43:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İtalya'daki son haberlere göre, İnter Milan Valencialı David Silva için 20 milyon avro'yu hazır tutuyor.

İnter Milan yaz başından beri üç hedefe kitlenmişti, Amantino Mancini, Ricardo Quaresma ve Frank Lampard.

Bu oyuncuların transferi zorlaşmıştı. Sadece Mancini transferi gerçekleşti. Lampard ve Quaresma şu aşamadan sonra zor gözüküyor.

Jose Mourinho'nun 4-3-3 taktiğine dönmek için umutsuz olduğu, bunun için kanat oyuncusu almak istediği biliniyor.

Mancini sol kanst problemini çözebilir fakat Mourinho sağ kanat için birini arıyor. İtalya'da son haberler İnter'in Valencialı David Silva için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı yönünde.

22 yaşındaki futbolcu Euro 2008'de başarılı bir futbol sergilemiş, daha önce Barcelona ve Atletico Madrid de oyuncu ile ilgilenmişti. (goal.com)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

fifa 08de bende bayerne transfer etmiştim 3-4 ay önce :D

iş yapar, 20 milyon euroda eder.

samsunlu

hepsiyAh

bence iyi bi fiyat vermişler.. alırlarsa şimdiden hayırlı olsun

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: hepsiyAh - Temmuz 15, 2008, 17:48:47
bence iyi bi fiyat vermişler.. alırlarsa şimdiden hayırlı olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.