Ana Menü

Valencia Villa’yı tutmaya çalışıyor

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:22:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Başkan Juan Villalonga, Valencia taraftarına David Villa'yı satmayacağına dair söz vermişti ve şimdi bu sözünü tutmaya çalışıyor.

Valencia'nın yeni patronu Juan Villalonga, göreve geldiğinden bu yana takımda görünmeyen sorunları halletmek ve eski başkan Juan Soler'in verdiği sözleri yerine getirmek için çalışıyor.

Villalonga'nın ilk hedefi Villa'nın yıllık ücretini vergi hariç 3 milyon €'ya çıkarmak. Böylece milli golcü gelecek teklifleri kolayca reddebilecek. Yönetim, bu planını sonuçlandırmak üzere oyuncunun menajeri Jose Luis Tamargo ile bu hafta konuyu görüşmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda çelişkili açıklamalar yapan Villa zaman zaman takımdan ayrılacağını söylemişti. İspanyol kulübü bu söylentileri susturmak için oyuncuyla en kısa sürede anlaşma sağlamak istiyor.

Villa'dan sonra Silva var

Tıpkı Villa gibi hem takımın kilit isimi hem de Euro 2008'deki performansıyla pek çok kulübü etkileyen David Silva da transfer dedikodularında kendine yer buldu. Yönetim Villa sorununu çözdükten sonra Silva'nın da aklının karışmasını önlemek için ona da yeni bir kontrat sunabilir. 
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

ilhan mansız_melis

her ikisini de ellerinde tutmazlarsa vay hallerine
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.