Ana Menü

Samsun'un Yeni Başkanı Fuat Köktaş

Başlatan carsi52, Temmuz 13, 2008, 13:20:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Samsun'un Yeni Başkanı Fuat Köktaş
12.07.2008 18:23:00
Samsunspor Kulübü'nün olağanüstü kongresinde eski AK Parti Samsun İl Başkanı ve işadamı Fuat Köktaş başkanlığa seçildi.

Atakum Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre, bir süre önce yaşamını yitiren Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan için yapılan saygı duruşu ile başladı. Doğan'ın adının kulübe ait tesis binasında yaşatılması teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Kongrede konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Hasan Doğan'a Allah'tan rahmet dileyerek, Doğan'ın Samsun'a olan sevgisi ve Samsunspor'a olan ilgisini anlattı. Güzeloğlu, alınan kararın Samsun'un Doğan'a olan vefasını, saygısını desteklediğini vurguladı.

Samsunspor ve Samsun için bugün yeni bir dönemin başladığına işaret eden Güzeloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Futbol ilgisiz ve kayıtsız kalınamayacak bir alan. Nasıl kayıtsız kalınma ? Nasıl katkısız kalınmaz sorusunun cevabı, en az 'Samsunspor'u tutuyorum' demekten başlayan ve yapabileceği maddi ve manevi katkılara varan bir süreçtir. İşte tüm bu süreçte Samsunspor ve Samsun bugün yeni bir döneme başlıyor. Samsunspor'da yaşanan sorunlar ne çok büyütülecek ne de küçümsenecek boyuttadır. Bugün güven anlamında çok önemli bir başlangıç yapılmıştır. Bu çok önemli bir sermayedir. Sermayenin maddi olarak tanımlanması kolaydır ama sağlıklı değildir. Asıl olan ve insanları hayatta geleceğe taşıyan sosyal sermayedir ve sosyal sermayenin temeli de güven duygusudur. Bu güven duygusuyla başlayan süreçte duyulan güvenin geleceğe taşınmasında Samsun'a düşen bir sorumluluktur."

Fuat Köktaş ise konuşmasında zor bir göreve talip olduğunu ifade ederek, "Önümüzde uzun ve engelli bir yolculuk var. Samsunspor'da sürekli yaşanan yönetim krizlerine, mali yapıda şeffaflık yaparak son vereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kulübe gönül veren herkesin bizi yalnız bırakmamasını istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada 98 üye oy kullanırken tek liste halinde gidilen seçimde geçerli oyların tamamını alan Fuat Köktaş, başkanlığa getirildi.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu ise, Abdi Azgar, Cahit Kaya, Erkan Zorlu, Fazlı Abdik, Fikret Yalçın, Hayati Ergör, İsmail Türedi, Naim Gülçiçek, Ömer Çoruh, Tahsin Kosif'ten oluştu.

Kaynak: AA
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZeMaHŞeR

ilhan mansız_melis

ZeMaHŞeR

carlito1903

Nefret ediyorum samsunspordan, umarım onlar için hayırsız olur yeni başkanları...

onaT

samsunspor diyince hedefsizlik ve "o" maç geliyor aklıma. sevmek için nedenim yok.
bir daha çıkamazlar.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 13, 2008, 21:29:07
samsunspor diyince hedefsizlik ve "o" maç geliyor aklıma. sevmek için nedenim yok.
bir daha çıkamazlar.

işte nefret etme nedenim

ZeMaHŞeR

BiR DePLaSMaN eKSiLDi BiZ ÇoRuM'Da YaŞaYaNLaR iÇiN....

TeKRaR ÇıKMaSı DiLeĞiYLe...

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 14, 2008, 14:31:54
bir daha çıkamazlar.
işte nefret etme nedenim

Nickindede kullandığın İlhan Mansız nerden geldi peki Melis. :)
edit

ZeMaHŞeR

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 14, 2008, 14:42:37
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 14, 2008, 14:31:54
bir daha çıkamazlar.
işte nefret etme nedenim

Nickindede kullandığın İlhan Mansız nerden geldi peki Melis. :)

farketmez ki, serdar kurtuluşta bursadan geldi ;)

Non Mollare Mai

Melis'in nickine ithafen yazdım. İlhan Mansız'ı bu kadar seven birisi Samsun'dan nefret etmemeli. Veya edebilir ama Tümer'den ötürü nefret ediyorsa İlhan'dan ötürüde sevmeli.

Ki Tümer bizden sonra Samsunspor'a gitmedi. Bize oradan geldi. Samsun'un bi suçu yok yani.
edit