Ana Menü

Nasri Arsenal'de !

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 11, 2008, 12:36:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Nasri Arsenal'de!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Fransızların son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi olarak kabul edilen Sami Nasri'yi renklerine bağlarken, genç oyuncu "Böyle bir takımın parçası olduğum için onur duyuyorum" dedi!
Fransızların son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi olarak kabul edilen Sami Nasri resmen Arsenal'e transfer oldu. İngiliz ekibinin daha önce anlaşmaya vardığı Nasri transferini tamamladığı resmen açıklandı.

Olimpik Marsilya'dan Arsenal'e transfer olan 21 yaşındaki Samir Nasri'nin İngiliz ekibiyle uzun süreli bir anlaşma imzalaması beklenirken transferin mali boyutuna ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Samir Nasri'nin, Arsenal'in Avusturya'da yapacağı sezon öncesi hazırlık kampına 21 Temmuz'da katılacağı bildirildi.

Fransız yıldız, Arsenal'e transferiyle ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada, rüyalarının gerçek olduğunu belirterek, "Arsenal'in bir futbolcusu olduğum için çok mutluyum. Futbolcu olarak hayatımda attığım en önemli adım çünkü Arsenal mükemmel bir takım. Benim için bundan sonra her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum. Böyle bir takımın parçası olduğum için onur duyuyorum" dedi.
edit

NoPasaran

Fiyatını neden yazmamışlar ya ..

21 yaşında Arsenalde oynamak bir şeref olsa gerek..

Başarılar..

Oldukça yetenekli zaten başarılı olur..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Arsenal gençlere her zaman önem veren bir klup Nasri içinde Arsenal takımı içinde bu transfer çok doğru.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

kdrcool

ALEMDE TEKSİN GEĞİŞİLMEZSİN [E] [Ş] [İ] [K] [T] [A] [Ş]   SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

onaT

o zaman sennayı almak çok mantıklı olacaktır. bu adam güçsüz, senna kapatır açığı.

ilhan mansız_melis

hayırlı olsun ne diyelim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Tam Arsenal'e göre bi futbolcu, kendisini daha güzel gösterir İngiltere'de...

Hayırlı olsun Gunners lara...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 11, 2008, 21:16:32
Tam Arsenal'e göre bi futbolcu, kendisini daha güzel gösterir İngiltere'de...

Hayırlı olsun Gunners lara...
gunnerslara değil gunnersa daha doğru olur abi ;)

Kralkartal21

Belliydi zaten.. 1 ay önce zaten kesin haberler çıkmıştı.

Bakalım nasıl bir performans sergileyecek.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Wenger yine gençlere yöneldi:) Sanırım bir Thierry Henry daha yaratma çabasında.. Transferi aylar öncesinden duyruldu medyaya.. Çok yararlı olacaktır.. Büyük ses getirecek dediğim 2 fransızdan birisi.. Diğeri Euro2008 de balon oldu..(Karim Benzama).. Bu iş yapacaktır..Wenger işini bilir. Silah Tüccarları yine yetenek peşinde:)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carsi52

İyi iş yapacaktır ArsenaL'de..
Bölünür senin için uykular!

onaT

fabregasla beraber izlemek harika olacak ya!
fifa 09da arsenalim arkadaş=)

Kralkartal21

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 12, 2008, 15:44:03
fifa 09da arsenalim arkadaş=)

Bende tottenham.. Gel kapışalım.  :D
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

benim takımım manu değişmez
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan