Ana Menü

Hepimiz Birimiz İçin

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 10, 2008, 13:28:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Hayata dair her şey için, 'Hepimiz Birimiz İçin'...

Kadıköy Anadolu Lisesi 2003 yılı mezuniyeti. Çok sıkı üç dost olan Nazım, Emir, Egemen ve Nazım'ın büyük aşkı olan Zeynep, mezuniyetlerini kutlamakta, geleceklerine dair büyük heyecan duymaktadır. Dört kafadar, heyecanla bekledikleri üniversite hayatları bittiğinde her şeyin ne kadar güzel olacağını hayal ederek 5 yıl sonrası için kadeh kaldırır. Ancak hiçbir şey bekledikleri gibi olmaz! Bu 5 yıl boyunca yolları bir kesişip bir ayrılan üç dost, 5 yıl geçtiğinde hayatlarının kontrolden çıkmak üzere olduğunu fark ederler.  Nazım ve Zeynep çoktan ayrılmış, Nazım okulu bırakmış, Emir oyunculuk hayallerinden neredeyse vazgeçmiş, basketbolcu olan Egemen ise ikinci ligde vasat bir takıma demir atmıştır. Hiçbir şeyin hayal ettikleri gibi gelişmediğini fark eden üç kafadar, birlikte yaşamaya, hayata ve zorluklara karşı birlikte mücadele etmeye karar verirler!

Bu sırada, Nazım'ın 2 yıldır görüşmediği ama hala aşık olduğu eski sevgilisi Zeynep'le karşılaşması, olaylara büyük bir ivme kazandırır. Zeynep'in, bütün hayatını karartacak bir hata yapmak üzere olduğunu öğrenen Nazım, ne pahasına olursa olsun onu bu hatadan döndürmeye karar verir. Bu sırada, Zeynep'in ev arkadaşları Mine ve Serap da, kendilerini bu heyecanlı, romantik ve komik öykünün içinde bulur. Zeynep'i kurtarmak için bir 'mucize' gerekmektedir ve beş genç, bütün acemilikleri, beceriksizlikleri ve şanssızlıklarına rağmen bu mucizeyi gerçekleştirmeye girişirler, ancak başlarını büyük bir belaya sokarlar. Her insanın bir rengi olduğuna inanan Emir, altı karakteri gökkuşağının bir rengiyle sembolize eder: Ancak göz ardı ettiği bir gerçek vardır ki gökkuşağı yedi renkten oluşmakta ve hikayelerini tamamlamak için, yedinci rengi bulmak zorundadırlar.

Komedi, dram, hüzün, eğlence, dostluk, sevgi ve elbette ki aşk... Hayata dair her şey için, 'Hepimiz Birimiz İçin'...

valla ben izledim ve çok hoşuma gitti
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

İlk bölümü izledim güzel dizi, ayrıca evlilik arefesinde olan kıza hayran oldum, şu annelerinden ayrılan çocuklarla alakalı bi dizi vardı orada da oynuyordu :)

gözzde_bjk

kanald'nın yeni yaz dizilerinin içinde en güzeli bu galiba.Benimde çok hoşuma gitti.Zevkli bir dizi izliycez.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Kralkartal21

Şöyle bir yarım yamalak izledim..

İyi  bir diziye benziyor..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

gözzde_bjk

Yahu 40 yılın başı bır dizi beğendim o da başkaları tarafından tutulmadı yayından kaldırıldı herhalde.Bu dizinin yayın tarihini biln var mı?
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Kralkartal21

Ben sevmedim diye kaldırılmış olabilir.. :P :)

ilhan mansız_melis

bişey izlemeye başlıyoruz final yapıyor ya  :oklava

gözzde_bjk

Bazen dizi izlemeyi bilmediğimi düşünmeye başlıyorum.Ben beğendim ya kimse beğenmez zaten bu ilk değil alıştım.Fikrimin ince gülü,serçe ve adını unuttuğum çoğu dizim yayından kaldırıldı.

Bu gece izleyelım bakalım nasıl bitcek daha yeni başlayan dizi!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ilhan mansız_melis

gözzde_bjk

Evdeki hararetli üniversite seçimi yüzünden izleyemedim.Allah bilir tekrarını da vermezler.Noldu Melis biraz anlatsana :(
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ilhan mansız_melis

ya şimdi Emir'le Mine ,  Ege ile Serap çıkmaya başladılar... işte Zeynep sıkıldığı için Ağva'ya gitmiş...Onu buldular...  Nazım ile Zeynep de beraber olmaya karar verdiler Zeynep Ertan'dan ayrılmıştı bu salak Ertan'da Zeynep'in anne ve babasına olanları anlattı gerçi oraları çok göstermedi...Ondan sonra Mine Emir için iş buldu Mine'nin röportaj işi çıkınca acilen İst. döndü işte Zeynep eve gelince anne ve babasını gördü .Babası tüm olanları biliyoruz ya Ertan'la evlenirsin ya da Ankara'ya bizimle dönersin dedi Zeynep öyle kaldı bitti  :(

Kralkartal21

3 bölümlük dizi nasıl bir final yapmıştır çok merak ettim.

carsi52

Dün kanaLLarı doLaşırken üst tarafta finaL yazıyodu.
Bende bişey anLamadım bu dizi yeni başLamadı mı ?
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

gözzde_bjk

Meliscim teşekkür ederim canım.Gerçekten saçma sapan bir final olmuş.
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!