Ana Menü

Shevchenko Milan’a yakın

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 09, 2008, 02:27:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Daily Mail'in haberine göre Luiz Felipe Scolari'nin satmayı düşündüğü Andriy Shevchenko, kiralık olarak Milan'a gitmeye yakın.

Sheva, 1999-2006 yıllarında Milan'da 208 maçta 127 gol atarak muhteşem sezonlar geçirmişti. 2006'da 45 milyon avro karşılığında Chelsea'ye transfer olan futbolcu, iki mutsuz sezon geçirdi.   

32 yaşındaki oyuncu Milan'a geri dönmeyi düşünüyordu fakat İtalyanlar onun dönüşünün sadece kiralık olarak olabileceğini belirttiler.   

Daily Mail'in iddiasına göre, Shevchenko yeni Chelsea patronunun planlarında bulunmuyor ve Brezilyalı hoca gitmesi için izin verdi. Bu da Sheva'nın Milan'a kıralık olarak gitmesi ihtimalini yükseltti.

Goal
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Shevchenko Milan'dan ayrılıp Chelsea'ye gittiği gün bitirmişti kariyerini bana göre, bu saatten sonra da gittiği hiç bi yerde eski günlerinde ki gibi başarılı olamaz...

carsi52

Dön miLan'ya geri ya.
GüLüm sana katıLıyorum ne yazık ki..
Bölünür senin için uykular!

salvador

gelsin milana eski gücüne kavussun izlemekten zevk alıyorum resmen
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

ilhan mansız_melis

Shevchenko Chelsea'ya gittiğinde hayatının hatasını yaptı inşallah Milan'a döner
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Adriano Galliani, Arsenal'in kendileriyle Adebayor için görüşmeye hazır olduğunu açıklamıştı. Bundan birkaç saat sonra Milan, Chelsea satmayı düşündüğü takdirde Shevchenko'yu da alacağını duyurdu.

İngiliz basınında dün çıkan haberlerde, Scolari'nin Sheva'ya takımda yer vermeyeceğini oyuncunun kendisine söylemesinin ardından Ukraynalı futbolcunun Milan'a geri dönmeye sıcak baktığı bildirildi.

1999'da geldiği Milan'da yedi harika sezon geçiren Shevchenko, 208 maçta 127 gole imza atmıştı. Yıldız oyuncu 2006'da 45 milyon avro karşılığında Chelsea'ye geçmişti.

Fakat İngiltere'nin başkentinde iki mutsuz sezon geçiren golcünün İtalya'ya dönmek için can attığı biliniyor.

Milano ekibi ise, Shevchenko'yu San Siro'ya geri getirme isteğini hiçbir zaman saklamadı. Şimdi yine, Chelsea yeşil ışık yakarsa, eski süperstarlarını alabileceklerini söylüyorlar.

Milan asbaşkanı Adriano Galliani yaptığı açıklamada, "O'nun kalbimizdeki yeri duruyor. Eğer Chelsea satarsa, başkanımızın istediği Sheva'yı Milan'a geri getirmek." dedi. (goal.com)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..