Ana Menü

Guiza Resmen Fenerbahçe'de

Başlatan MeLo, Temmuz 08, 2008, 17:42:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

o kadar para cok gibi geldi bana ,
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

akbaba71

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Gazetelerde, radyo ve TV haberlerinde yeni transferimiz Daniel Güiza için ödediğimiz bonservis bedeli konusunda yanlış rakamlardan bahsedilmekte ve spekülasyonlar yapılmaktadır. Fenerbahçe Kulübü, Güiza'nın transferi karşılığında bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödemiştir'' denildi.

Basında cok ucuk fiyatlar vardı sanır okuyanlarda  :)

Basın 15 veya 17.4 milyon euro diyordu 14 e alınmış yine pahalı..

Asın Guiaya ödenecek yıllık ücret acıklanmalı..
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Cem Goren

bonservisi baya çokmuş ama yıllık ücrette baya çok olacak bence

hepsiyAh

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Mallorca takımından transfer ettiği La Liga gol kralı Daniel Güiza kendisini Fenerbahçe'li yapan resmi sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi az önce Daniel Güiza basın önünde imza attı. La Liga gol kralı imza törenine üzerinde Fenerbahçe forması ile geldi.İspanyol futbolcunun imza törenine asbaşkanlar Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Vedat Olcay katılırken, İspanyol futbolcu törene 14 numaralı formasıyla geldi.

Törende konuşan asbaşkan Mahmut Uslu, şunları söyledi: "İspanya gol kralını transfer ettik. Bu transfer için bir aydır uğraşıyoruz, Kendisi Türkiye gol kralıyla birlikte Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele edecek. İnşallah burada da aynı başarıyı gösterecek. La Liga'da penaltı olmadan 27 gol atmak büyük başarı. Önceki sezon da 14 gol atmıştı. Burada da aynı performansını devam ettirmesini bekliyoruz. Hem Türkiye'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için çok önemli bir işe imza attık. Bu transfer için başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim"

"İSTANBUL'DA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM"

Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu belirten Güiza, "Burada, İstanbul'da olmaktan mutluyum ve çok heyecan duyuyorum. Başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Umarım sizi utandırmam." dedi.

İspanya'daki lakabının "Okçu" olduğunu belirten Güiza "Umarım bu lakaptan etkilenirsiniz. Fenerbahçe'de oynamak için heyecan duyuyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu belirten Güiza, "Fenerbahçe dışardan bakıldığında da çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde de önemli sonuçlar aldı. Benim gelme sebeplerimden birisi de başarılı olmak. Fenerebahçe'nin inanılmaz bir kulüp olduğunu düşünüyorum" dedi.

"ARAGONES'LE ÇALIŞMAK ŞEREFTİR"

Fenerbahçe'ye gelmenin kendisi için bir basklı yaratıp yaratmadığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Güiza, "Buraya gol kralı ve en pahalı transfer olarak gelmek de bir baskı yaratıyor. Ben en iyi şekilde çalışıp geçen seneki performansımı artırmaya çalışacağım. Aragones'le çalışmak benim için şereftir" dedi.

İmzanın ardından basın mensuplarına poz veren Güiza, bugün akşam saatlerinde Avusturya'daki kampa katılacak.

hepsiyAh

Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza'nın eşi de özellikle İspanya'da en az kendisi kadar tanınan bir isim.

Televizyon programlarında yaptığı çarpıcı şovlar ve özel hayatına dair yaptığı açıklamalar ile İspanya'nın magazin gündeminde çok sık yer alan Nuria Bermudez, aynı zamanda FIFA resmi menajeri olacak kadar da zeki ve başarılı biri.

Kocası Güiza'nın menajerlik işlerini de yürüten Nuria Bermudez, daha şimdiden Türkiye'de yoğun ilgi görmeye başladı. İspanya'da televizyon programlarında yaptığı şovların Türkiye'de medyaya yansımasıyla şöhreti kendisinden önce gelen Nuria Bermudez kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen insanları kırmadı.

Havalimanında Güiza'ya ilgi gösteren bazı yolcular İspanyol oyuncuyla fotoğraf çektirirken, bazıları da Güiza'nın eşi ile Nuria Bermudez fotoğraf çektirdi.

Nuria Bermudez'in Türkiye'de medyaya karşı nasıl bir tavır sergileyeceği de merak edilen bir başka konu.

KOLPA basın ! bizim oyuncumuz olsa neler dökerdiniz ortaya !

Cem Goren

ÇILGIN YENGE USLANMIYOR
Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Daniel Güiza'nın eşi ve aynı zamanda menajeri olan model Nuria Bermudez çılgınlıklarını sürdürüyor.
Adı sürekli skandallarla anılan ünlü model bir televizyon programında bir erkek ve iki bayanla kameraların önüne geçti ve Tangasıyla çamur güreşi yaptı.

kaynak: www.milliyet.com.tr

daha ne denirkii

carsi52

Nuria bizim topçuLara asıLmasında ;D
Bölünür senin için uykular!

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 15, 2008, 22:50:26
Guiza bizim topçuLara asıLmasında ;D

öyle karısı var, ihtiyacı olacağını sanmam.