Ana Menü

Guiza Resmen Fenerbahçe'de

Başlatan MeLo, Temmuz 08, 2008, 17:42:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karsicarsi

ya biz adi sani duyulmamis 2 adama 9-10 milyon euro verdik,  herifler hic olmazsa ispanyanin gol kralini aldilar..

ferdikoclu

Beni iddanıza katarmısınız bilmem ama Bence Guiza daha yararlı olucak kezmandan.. Çok kafa golü atacak bana göre..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

gürol

ne kezmanı ya.
kezman mı kalacak bu sene fenerde..
fener satar kezmanı alır birilerini guiza nın dışında.sizinde iddia yalan olur bence...
semih hepsinden büyük golcü.
bobo da semih dahil hepsinden büyük golcü.
guiza kezmanın geçen sene ki performansından kötü bir performans göstersin sevincimden bu topicte guiza daha kötü performans yapacak diyenlere 2 şer iyi olacak diyenlere de 1 er rep verecem.
ama hatırlatın 1 sene uzun bi zaman.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

bahadıR

hayırsız olması dileğiyle...
bu arada guiza 15 in üstünde gol atacak,kezmandan daha yararlı olur...
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

carlito1903

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen İspanyol golcü Güiza'nın eşi Nurie Bermudez'in skandallarıyla tanınıyor. Bermudez'in en büyük bombası ise evlenmeden önce Real Madrid takımının ilk altısıyla yattığını açıklamasıydı.

Geçen sezon İspanya Ligi'nde gol kralı olan ve yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği iddia edilen Güiza'nın başarısının arkasındaki sır ortaya çıktı.
Şu anda 28 yaşında olan yıldız oyuncu, kariyerinin başlarında Xerez, Mallorca, Huelva, Barcelona B takımlarında bir türlü bekleneni veremedi. Gece hayatına düşkünlüğü ile bilinen Güiza'nın çıkışı Murcia takımında başlıyor.

Ama asıl patlamayı Getafe forması altında yapıyor. Bu takıma geldiğinde Madrid'in renkli yaşamında kaybolup gideceğine inanılan başarılı forvet, seks skandallarıyla tanınan model Nuria Bermudez ile tanışıyor.

Bermudez de o zamana kadar sansasyonlarla biliniyor. Koyu bir Real Madrid taraftarı olan ve Beckham, Figo, Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla ilişki yaşayan Nuria'nın en büyük bombası ise "İlk onbirin 6'sıyla yattım" şeklindeki açıklaması.

Ancak ünlü model, evlendikten sonra skandalların da arkası kesiliyor.

Kolpa basın getirsenize bu haberleri gündeme, bize gelen bi topçu aynı durumda olsaydı 3 ay boyunca manşetten verirdiniz bu haberleri...

Non Mollare Mai

Oha ya böyle bi açıklamayı nasıl yapar ve sonra Guiza bunu nasıl içine sindirip evlenir ?

İğrenç ya.
edit

TurkishTank

herkes kezmandan daha yararli olur...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ZLataN

Kesin ReaL'den 6 adamın içinde carLosta vardır :D

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

iyi futbolcuların faydaları :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Anarchy*

Bizden bi adam oLsa hain iLan ediLmişti.

KeePSaKe

Akıllı adam olsaydı daha büyük kulube giderdi bula bula febe yimi buldu kendisine yazık etmiş açıkcası :)
Since 1903

Kralkartal21

Gol Kralı Olmaya Geliyorum..

Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol kulübü Real Mallorca'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum" dedi.

Real Mallorca Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan röportajda, İspanya'da 1 kez gol kralı olduğunu hatırlatan Güiza, "İnşallah orada da kazanır, eğlenir ve önemli şeyler yaparım. Burada olduğu gibi Fenerbahçe'de de çok çalışmayı sürdüreceğim. Gollerimin arkası gelecek" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını dile getiren İspanyol futbolcu, "Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zevkini çıkarmak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdim. Şimdi büyük bir kulübe gidiyorum. Geçen yıl ligde Fenerbahçe'yi gördüm. Bakalım bu yıl orada önemli şeyler yapabilecek ve ligi kazanabilecek miyiz?" yorumunu yaptı.

İlk kez İspanya dışında bir kulüpte oynayacak olan Güiza, bu durumun özellikle ailesini zorlayacağını ve Türkiye'nin uzak olduğunu bildirdi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in, kendisini İspanya Milli Takımı'na çağırarak 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde oynatmasıyla ilgili olarak, "Bana yeterince güveniyor" diyen Güiza, şöyle devam etti: "Avrupa Şampiyonası'nda daha az oynamayı bekliyordum ve beni oynatmasından çok memnun oldum. Fenerbahçe'de de bana fırsatlar vermeyi sürdürmesini ve bunları iyi değerlendirmeyi umuyorum." Güiza, "Luis sana ne dedi?" sorusuna ise, "Aslında hiçbir şey. O zaman hiçbir şey bilmiyordu" yanıtını verdi.

Güiza, yarın Mallorca'ya giderek eski kulübündeki arkadaşlarıyla vedalaşacağını kaydetti.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

salvador

bizene fenerin oyuncusuyla bizim 2 kaptanın durumu ne ona bakalım
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

ilhan mansız_melis

febeye hayırsız olsun çok para verilmiş inşallah 4 golden fazla atamazsın eğer başarısız olursa para boşa gider :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.