Ana Menü

Bundesliga 2008-2009 Sampiyon Wolfsburg

Başlatan akbaba71, Temmuz 08, 2008, 00:34:01

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

hazırlık maçında galatasarayıda yenmişlerdi kısıtlı bütçelerine rağmen iyi işler yapacaklar gibi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

levent1903

karsruhe - köln
macinda ümit özat bayildimi - birseyler oldu .. ama kendine gelmis yine
adami sedye ile cikardilar - mondragon, daum gözyaslarini tutamadilar...
ümit e acil sifalar ...   yani futbol sahalarinda neler oluyor ...
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

ZeMaHŞeR

Bundesliga'da Cumartesi'nin özeti Alman ikinci liginden bu sezon birinci lige (Bundesliga) çıkan ve ilk iki maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan TSG 1899 Hoffenheim, bugün oynanan 3. hafta karşılaşmalarında deplasmanda Bayer 04 Leverkusen'e 5-2 yenilerek bir anda beşinciliğe düştü. VfL Bochum'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başaran FC Schalke 04 ise toplam 7 puanla liderliğe yükseldi.   Leverkusen-Hoffenheim karşılaşmasının henüz 8. dakikasında Leverkusenli oyuncu Tranquillo Barnetta'nın faul atışından ceza sahası içine yaptığı ortayı Karim Haggui kafayla, Türk kaleci Ramazan Özcan'ın yanından filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
17. dakikada yine Barnetta'nın sağ taraftan köşe atışından ceza sahası içine yaptığı ortayı bu kez de Manuel Friedrich kafayla gole çevirdi ve Leverkusen'i 2-0 öne geçiren golü attı.
20. dakikada Hoffenheim'lı oyuncu Seiad Salihovic'in ortasını bu kez Vedad İbisevic değerlendirdi ve durumu 2-1 yapan golü kaydetti.
36. dakikada Stefan Kiessling kendi çabasıyla Leverkusen adına 3. golü attı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Hoffneheim takımında Tobias Weis'ın yerine Selim Teber oyuna girdi. 58. dakikada Salihovic, Hoffenheim adına durumu 3-2 yapan golü kaydetti.
72. dakikada Barnetta'yı formasından çekerek durduran Selim sarı kart gördü.
83. dakikada Barnetta durumu 4-2 yaptı.
87. dakikada Kiessling karşılaşmanın son golünü atarak Leverkusen'in sahadan 5-2 galip ayrılmasını sağladı. Bu sonuçla Bayer 04 Leverkusen toplam 6 puanla dördüncü sıraya yükselirken, TSG 1899 Hoffenheim takımı da 6 puanda kalarak bir anda beşinci sıraya düştü.
FC Schalke 04 ise kendi sahasında VfL Bochum'u 1-0 yenerek toplam 7 puanla liderliğe yükseldi.
Karşılaşmanın 86. dakikasında Halil Altıntop, Gerald Asamoah'ın yerine oyuna girdi.
Arminia Bielefeld'i deplasmanda 4-2 yenmeyi başaran Hamburger SV de toplam 7 puanla ikinciliğe yükseldi. Energie Cottbus'u deplasmanda 1-0 yenen Borussia Dortmund da toplam 7 puanla üçüncü sıraya yerleşirken Cottbus 1 puanla ligin son sırasında yer aldı.
Mönchengladbach-Bremen karşılaşmasının ikinci yarısında Mesut Özil, Frank Baumann'ın yerine oyuna girdi. Bundesliga 3. hafta karşılaşmalarında bugün alınan sonuçlar şöyle:
FC Schalke 04 - VfL Bochum: 1-0
VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt: 2-2
Borussia Mönchengladbach - Werder Bremen: 3-2
Bayer 04 Leverkusen - TSG 1899 Hoffenheim: 5-2
Energie Cottbus - Borussia Dortmund: 0-1
Arminia Bielefeld - Hamburger SV: 2-4
Bundesliga'da Pazar günü VfB Stuttgart, Hannover 96, Bayern München, Hertha BSC Berlin maçları oynanacak.
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hamburger SV'de, Pekin Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan Brezilya Milli Takımı'nın orta alan oyuncularından Thiago Neves ile sözleşme imzalandı.

Brezilya Birinci Ligi takımlarından Fluminense'den alınan oyuncunun, Real Madrid'e transfer olan oyun kurucu Rafael van der Vaart'ın yerini doldurması bekleniyor. Hamburger SV Teknik Direktörü Martin Jol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Neves, Van der Vaart'dan boşalan pozisyonu doldurmak için mükemmel bir seçim'' dedi.

Transferin ayrıntıları açıklanmazken yerel medya, Neves transferinin takıma 28 milyon avroya mal olduğunu yazdı.

Takımda bu sezon ayrıca, Brezilya Milli Takımı'ndan Alex Silva, Hırvatistan Milli Takımı'ndan Mladen Petric ve Bayern Münih'ten Marcell Jansen ile anlaşma yapılmıştı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Bayern Münih ezdi geçti
Almanya Bundesliga'da 3. hafta karşılaşmasında B.Münih, Hertha Berlin'i 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Bundesliga'da 3 puanla tanıştı.

Karşılaşmanın gollerini 12. dakikada Luca Toni,  54. dakikada Philipp Lahm, 57. dakikada penaltıdan Bastian Schweinsteiger ve 70. dakikada Miroslav Klose kaydetti. Konuk ekip, tek sayısını 85. dakikada Marko Pantelic'in ayağından kazandı.

Bundesliga'ya istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk iki haftayı beraberlikle kapatan B.Münih'in Allianz Arena'daki konuğu Hertha Berlin'di. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan B.Münih, ilk golünü 12. dakikada Luca Toni ile buldu.

Bastian Schweinsteiger'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Luca Toni, düzgün bir vuruşla topu ağlarala buluşturdu. Bu golle Luca Toni, yeni sezondaki ilk golünü de atmış oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna daha da ağırlığını koyan B.Münih, 54. dakikada Philipp Lahm ile farkı ikiye çıkardı.

Bu golden üç dakika sonra penaltı vuruşundan Schweinsteiger B.Münih'in 3. golünü atan isim oldu. B.Münih'in 4. golünü 70. dakikada Alman golcüsü Miroslav Klose kaydetti.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Stuttgart istediğini aldı
Almanya Bundesliga 3 . hafta mücadelesinde Stuttgart, Hannover 96'yı kendi evinde ağırladı. Stuttgart, Hannover 96'yı  18. dakikada Mario Gomez ve 40. dakikada  penaltıdan Pavel Pardo'nun kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti. Stuttgart'ta Yıldıray Baştürk ilk 11'de yer aldı.

Stuttgart, Bundesliga'da puanını 6'ya çıkarırken 3. haftayı 5. sırada tamamladı. Konuk ekip Hannover 96 ise, Almanya Bundesliga'da henüz gol ve puanla tanışamayarak ligin son sırasına demir attı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

Hannover 96 küme düşmeyi garantiledi nerdeyse  :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

Bundesliga'da, Borussia Dortmund ile Schalke 04 arasında oynanan Ruhr derbisi nefesleri kesti.

Dortmund'un sahası Signal Iduna Park'da oynanan maçta tam 6 gol ve 2 kırmızı kart vardı.

Dortmund ve Schalke 04, 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrıldı. Schalke, 20. dakikada Farfan'ın penaltıdan, 27. dakikada Rafinha ve 54. dakikada Westermann'ın attığı goller ile derbide 3-0 öne geçti.

Ancak maçı bırakmayan Dortmund, 67. dakikada Subotic, 71. dakikada Frei ve 89. dakikada penaltıdan yine Frei'nin attığı goller ile derbide 3-3'lük berbaerliği yakalamayı başardı.

Schalke 04, Pander'in 73 ve Ernst'in 76. dakikada gördüğü kırmızı kartlar ile sahada 9 kişi kaldı.

Bundesliga'nın 4.haftasında, bugün oynanan diğer maçlarda ise şu skorlar alındı;

Werder Bremen-E. Cottbus: 3-0
Hamburg-B. Leverkusen: 3-2
Hertha Berlin-Wolfsburg: 2-2
Köln-Bayern Münih:0-3
Hoffenheim-Stuttgart: 0-0

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

BerkAy1903

19o3

carsi52

Frei harika goL attı ya :)
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

3 Helmes, 1 Rolfes, işlem tamamdır: 4-0 Almanya Bundesliga'da 5. haftanın açılış maçında Bayer Leverkusen Bay Arena'da ağırladığı Hannover 96'yı 4-0 mağlup etti. Bundesliga'nın internet üzerindeki resmi yayıncısı olan Sporx TV'den canlı ve ücretsiz olarak yayınlanan maçta Leverkusen adına 3 puanı getiren golleri 5. dakikada Simon Rolfes, 20, 59 ve 65. dakikalarda Patrick Helmes kaydetti. Leverkusen bu sonuçla ligde puanını 9'a yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti.
19.09.2008
Kaynak : Sporx.com
[/td][/tr] [tr] [td]
Haberin Videosu:
[/u]
B.Leverkusen 4-0 Hannover 96 (Maçın golleri ve önemli anları)[/url][/center]
[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
19o3

ilhan mansız_melis

Münih Bremen'e 5-2 yenildi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

TurkishTank

5-0 dan sonra biraz toparladilar..:)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

saldır beşiktaş

Bundesliga'nın 5. haftasında Werder Bremen, Bayern Münih'i sahası Allianz Arena'da darmadağın etti.

Werder Bremen'in gollerinden birini de Türk asıllı Mesut Özil'in attığı karşılaşmada, Yeşil Beyazlılar, Bayern Münih'i 5-2 mağlup etti.

Maç boyunca Bayern'e adeta futbol dersi veren Bremen'in gollerini, 30. ve 67. dakikalarda Rosenberg, 45. dakikada Naldo, 54. dakikada Mesut Özil, 59. dakikada Pizarro kaydetti. Bayern'in golleri ise 71. ve 85. dakikadalarda eski bir Bremenli olan Borowski'den geldi.

Bundesliga'nın 5. haftasında bugün oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı;

Schalke 04-Eintracht Frankfurt: 1-0
Energie Cottbus-Bochum: 1-1
A. Bielefeld-Köln: 2-0
B. Mönchengladbach-Herha Berlin: 0-1

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

BerkAy1903

19o3