Ana Menü

Böyle maç görülmedi!

Başlatan akbaba71, Temmuz 06, 2008, 23:27:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Nadal şampiyon!
Sezonun 3. Grand Slam Tenis Turnuvası olan Wimbledon'da tek erkekler finali yapıldı. Finalde karşı karşıya gelen turnuvanın 1 numaralı seribaşı raketi Roger Federer ile 2 numaralı ismi Rafael Nadal'dan gülen taraf İspanyol raket Nadal oldu. Rafael Nadal, 4 saat 48 dakika süren müthiş maçı 6-4, 6-4, 6-7, 6-7 ve 9-7'lik 5 set sonunda kazanarak kariyerinin ilk Wimbledon şampiyonluğuna ulaştı.   3. setin sonunda ve 5. setin başlarında yağmur nedeniyle ara verilen maçın son setinde dünyanın 1 numarasını yenmeyi başaran toprak kort ustası Nadal, çimde de ne kadar etkili olduğunu gösterdi ve Roland Garros'tan sonra Wimbledon'da da ezeli rakibi Roger Federer'i mağlup ederek mutlu sona ulaştı.
Nadal bu galibiyetle Federer'in 65 maçtır çim kortta yenilmeme ve 40 maçtır Wimbledon'da kaybetmeme rekorunu da kırmış oldu. Roger Federer ise bu yenilgiyle arka arkaya kazandığı 5 Wimbledon zaferinden sonra 6.'sını gerçekleştiremedi.
Rafael Nadal, Wimbledon'da elde ettiği bu birincilikle aynı yıl içinde hem Roland Garros hem de Wimbledon'ı kazanan 2. raket oldu.   
06.07.2008
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Bu sene Federer'i sildi attı Nadal, helal olsun sonunda şeytanın bacağını kırdı Wimbledon'da...

akbaba71

Çimde bile gectiyse Federeri helal olsun demek gerekir.

4 saat 48 dakika sürmüş gercekten efsane bir mac.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Ulan son 3 yıldır bi bu finali izleyemedim, bunda da harika bi maç olmuş hay benim şansıma :(

Kralkartal21

İzlediğim her maçta Nadal Federer'i yenmiştir.(Sadece bir set seyrettim ama) :)

Nadal bana göre Federer'den çok daha iyi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

üf maça bak ben Federer'i hiç sevmiyorum

Forza Nadal :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdibatmaz

bugün arkadaş okula geldiğinde gece geç uyuduğunu falan söyledi sınav olmasına rağmen. demek bahsettiği maç bu maçmış bizde manyakmısın olum tenis maçı izlenirmi demiştik ama maç harika geçmiş demekki :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

Maçın ilk setini izlemiştim sonra bırakmıştım maçın özetine baktım ne süper hareketlerle sayı bulmaya çalışmışlar valla süper maçmış.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..