Ana Menü

Premier Lig 2008-2009 Sampiyon M.United

Başlatan akbaba71, Temmuz 06, 2008, 20:03:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

1-1 oLdu..

GoL:Wes Brown Kendi Kalesine..
19o3

ZeMaHŞeR

:hayde :hayde :hayde :hayde

Napalım biz gol atamıyoruz :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Non Mollare Mai

Çok güzel maç oluyor.
Liverpool'da Torres ve Gerard yedek. Onlarda oyuna girerse Liverpool oyunu tamamen kontrol altına alabilir. Manchester orta sahası kötü ama Rooney-Berbatov-Tevez üçlüsü iyi şeyler yapıyor. Ronaldo oynasa Manchester'ın kazanacağını rahatlıkla söylerdim.

Manchester'ın attığı gol süperdi hazırlanış açısından. Yedikleri golde Vandersar çok büyük hata yaptı.

edit

salvador

hangi kanalda maç söylesenize
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

saldır beşiktaş

allah belanı versin manu  :oklava
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

ZeMaHŞeR

Kardeşim daha 11 dk var... Şimdiden kızma manu'ya... Maç bitsin öle kız... Bir bakarsın 2-2 veya 2-3 biter :D

saldır beşiktaş

bende öyle bir şans varki abi atamazlar  :(
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

+18 !

Alıntı yapılan: MuRaT - Eylül 13, 2008, 16:27:28
Kardeşim daha 11 dk var... Şimdiden kızma manu'ya... Maç bitsin öle kız... Bir bakarsın 2-2 veya 2-3 biter :D
yarın inş. Beşiktaş'ımızda kazanır böyle abi ;D

ZeMaHŞeR

Futbol bu... ne olacağı belli olmaz...

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: 21pascaL21 - Eylül 13, 2008, 16:29:23
Alıntı yapılan: MuRaT - Eylül 13, 2008, 16:27:28
yarın inş. Beşiktaş'ımızda kazanır böyle abi ;D

inşallah...

Cem Goren

LİVERPOOLLLLLLLLLLL:2 manu:1
hem ilk maçım tuttu hem derbi kazandık bu sene 17 yıllık özlem bitecekk
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

Benitez, Ferguson'u yendi
İngiltere Premier Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Liverpool, Manchester United'ı Anfield Road'da 2-1 mağlup etti.
Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 27. dakikasında Wes Brown (kk) ve 77. dakikada Ryan Babel'den geldi. Manchester United'ın tek golünü ise 3. dakikada Carlos Tevez kaydetti.

Manchester United'da Nemanja Vidic, karşılaşmanın 89. dakikasında rakibine yaptığı sert hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

5 sezondur kendi sahasında Manchester United'ı yenemeyen Liverpool, bu geleneğe 2008-09 sezonunda son verdi. Öte yandan şu ana kadar 8 kez Alex Ferguson'a karşı mücadele eden ve deneyimli teknik adamın bileğini bir kez olsun bükemeyen Rafael Benitez, muradına 9. maçta erdi.

GERRARD VE TORRES KULÜBEDE

Sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, kadrosunun en önemli iki silahı Torres ve Gerrard'ı yedek kulübesinde tuttu. Son ana kadar Manchester United karşısında forma giyip giymeyecekleri belli olmayan iki yıldız, sakatlıklarından dolayı bu önemli maçı yedek kulübesinden takip etmek zorunda kaldı. Steven Gerrard karşılaşmanın 68. dakikasında Benayoun'un yerine oyuna dahil oldu.

Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Benitez, Manchester United karşısında kalede Reina, savunmada Skrtel, Carragher, Arbeloa ve Aurelio'ya forma verdi. Orta saha kurgusunu Gerrard'ın yokluğunda Alonso üzerine kuran deneyimli teknik adam, Mascherano, Benayoun, Riera ve Kuyt'ı Manchester United karşısındaki savaşçıları olarak belirledi. Riera'nın ilk kez Anfield'a çıktığı karşılaşmada, Tottenmah'a ödenen bonservis bedeli ile büyük tartışma konusu olan Robbie Keane Manchester United karşısında tek santrfor olarak görev aldı.

BERBATOV İLK 11'DE!

Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda skora gitmekte oldukça zorlanan Manchester United'da ise teknik direktör Alex Ferguson, her zaman olduğu gibi kalesini Van der Sar'a teslim etti. Savunmada Wes Brown, Ferdinand, Vidic ve Evra'ya forma veren kurt teknik adam, orta sahada ise Scholes, Carrick, Anderson ve Rooney'e şans verdi. İleri ikilide ise Tevez ve Berbatov Liverpool karşısında Manchester United'ın gol ayakları oldu. Görünürde 4-3-3 taktiği ile mücadele eden Manchester United'da Rooney'in Tevez ve Berbatov'un hemen arkasında oynaması Alex Ferguson'un önemli hamlelerinden biri oldu. Öte yandan Tottenham'dan 30 milyon avro karşılığında transfer edilen Bulgar golcü Dimitar Berbatov, ilk kez Manchester United forması altında Liverpool'a karşı mücadele etti.

KADERİN CİLVESİ

Maçın bir diğer önemli ayrıntılarından biri de şüphesiz Robbie Keane ve Dimitar Berbatov'un ilk kez farklı takımlarda birbirlerine karşı oynamaları oldu. Uzun yıllar Tottenham forması giyen ve Londra temsilcisinin hücum hattını oluşturan iki yıldız, bu kez farklı takımlarda mücadele etti. Transfer piyasasını alt üst eden ve toplam maliyetleri 51 milyon avro olan Keane ve Berbatov'un maçtan önce uzun süre birbirleriyle şakalaşması dikkatlerden kaçmadı.

ŞAKA GİBİ BİR GOL!

Karşılaşmaya tempolu başlayan Manchester United, organize bir atak geliştirerek Liverpool savunmasını az adamla yakaladı ve Berbatov'un, Tevez'e şık asisti ile skoru 1-0'a getirdi. Dakikalar 3'ü gösterdiğinde Anfield Road buz kesti! Golden sonra kendi yarı sahasına kapanarak oyunu sürklase eden Manchester United, kontraataklarla aradaki farkı arttırmaya çalıştı ancak olmadı! Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Liverpool'da ise Gerrard ve Torres'in yokluğu ciddi anlamda hissedildi.

Ancak risk alarak Manchester United kalesine fazla adamla hücum etmeye başlayan Liverpool, Kırmızı Şeytanları hataya zorlamaya başladı! Dakikar 26'yi gösterdiğinde Wes Brown ile Van der Sar arasında büyük bir anlaşmazlık yaşandı! Bu ikili arasında yaşanan anlaşmazlığı, Albert Riera baskılı presiyle süsleyince Manchester United'ın bir anda golü kalesinde gördü... Anfield Road tabelasında golün ismi Wes Brown olarak kayıtlara geçti. Oyunun son bölümünde iki takımın da galibiyet golünü bulma çabası sonuç vermedi ve maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

LIVERPOOL BUNALTTI VE GOL GELDİ

İlk yarının aksine ikinci yarıda daha etkili olan taraf ise Liverpool oldu. Özellikle Albert Riera'nın bulunduğu sol kanadı etkili kullanan Liverpool, hücum hattında bitirici bir oyuncunun yokluğunu ciddi anlamda hissetti. Robbie Keane'nin yakaladığı pozisyonları yedek kulübesinde olan Torres yakalasaydı Liverpool için her şey çok daha farklı olabilirdi. Ancak olmadı! İlerleyen dakikalarda tam bir taktik savaşına dönen ve teknik adamların karşılıklı hamleleri şeklinde geçen karşılaşmada Anfield'ı çılgına çeviren gol 77. dakikada Ryan Babel'den geldi. Babel'in golünden sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Manchester United, aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 2-1 Liverpool'un üstünlüğü ile sona erdi.

13.09.2008
Kaynak : Sporx.com
altın kapılarımız kan oldu tayfun