Ana Menü

Drogba İnter'de İddiası

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 06, 2008, 15:45:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Güvenilir İtalyan kaynaklardan alınan bilgilere göre, Didier Drogba lacivert siyahlı takımla prensipte anlaştı.

Drogba'nın Stamford Bridge'den ayrılacağı söylentileri aylardır medyada yer buluyor. Fildişili yıldızın en önemli talibi Milan, geçen ay oyuncuya olan ilgisini yitirmişti.

Oyuncunun Chelsea'de kalma ihtimali belirginleşmeye başlamıştı ki, İtalya'dan bazı güvenilir kaynaklar oyuncunun San Siro'ya hareket edeceğini tekrar duyurmaya başladı. Fakat bu sefer Milan'a değil; can düşmanı İnter'e.

İnter, yazın başında, Chelsea'de Drogba ile müthiş bir birlikteliği olan Mourinho'yu takımın başına getirdi.

Drogba'nın İnter ile çoktan anlaştığı, işin kulüpler arasında bonservis belirlemeye kaldığı söyleniyor. Bu bedelin, Lampard'ın da İnter'e gelmesini sağlayacak transfer görüşmesiyle beraber yürütüleceği tahmin ediliyor.

İnter'in Drogba'ya yer açmak için Hernan Jorge Crespo ile Chievo'dan gelecek olan Victor Obinna'yı satması bekleniyor. (goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

bjkozgur

milana gitmeliydi bence üzüldüm
ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

ilhan mansız_melis

acaba oraya uyum sağlayabilir mi
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

hepsiyAh

daha kesin bir şey yok ama giderse uyum saglar diye düşünüyorum.