Ana Menü

United'da Oynamak İstiyorum

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 06, 2008, 02:52:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Ajaxlı forvet Klaas-Jan Huntelaar, Ruud Van Nistelrooy gibi Manchester United'da oynamak istediği açıkladı.

Transfer borsasının en gözde oyuncularından biri olan Huntelaar için Real Madrid'in de devrede olduğunu söyleniyor. Amsterdam kulübünün Heerenveen'den Miralem Sulejmani'yi transfer etmesiyle birlikte Hollandalı golcünün Ajax'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Huntelaar'a 25 milyon Avro bedel biçen Ajax kulübü tekliflere açık. Ancak oyuncunun kendisi Old Trafford'da oynamak istiyor. Huntelaar, Ajax'ta oynadığı yaklaşık 80 lig maçında 70 gol atarak büyük bir başarıya ulaştı. Hollandalı golcü aynı zamanda 13 kez giydiği milli formayla 13 gole ulaştı.

Hollandalı futbolcu bu aralar, beş yıldır Kırmızı Şeytanlarda başarıyla oynayan milli takımdan arkadaşı Ruud Van Nistelrooy'a özeniyor. Hollanda medyasına "Ajax gibi müthiş geçmişi olan takımları seviyorum. United'a karşı bu yüzden büyük bir sevgim var. Rüyalarımın takımı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Ruud van Nistelrooy orada oynadı ve büyük işler başardı. Manchester United gibi İngiliz kulüplerinin beni istediğini biliyorum" diye konuşan Huntelaar Manchester United'a göz kırptı.(goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ferdikoclu

Herkes ManU da oynamak ister.. Ama sen pek ManU için yeterli değilsin şimdilik..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carlito1903

Huntelaar'ı her izlediğimde tam Manchester'a göre bi golcü derim, çok isterim gitmesini...

ilhan mansız_melis

Manu'ya gitmesi çok isterim ben orada başaralı da olur
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.