Ana Menü

Fransa Domench İle Devam

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 06, 2008, 02:26:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Escalettes, Raymond Domenech'in milli takımı çalıştırmaya devam edeceğini bildirdi.FFF yönetim kurulu, Escalettes'in başkanlığında toplanarak, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda grubundan çıkamayarak, turnuvaya veda eden milli takımın çalıştırıcısı Domenech'in, göreve devam edip etmeyeceğini görüştü.[/font][/size] [font='trebuchet ms'] [/font] [font='trebuchet ms']Escalettes, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Domenech'in kalmasından yana karar alındığını belirtirken, ''Domenech'in teknik direktörlük geçmişi kötü değil. Bizi, 2006 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine çıkardı. Ancak Domenech'in misyonu yeniden tanımlanacak'' dedi.[/font] [font='trebuchet ms'] [/font] [font='trebuchet ms']Fransa takımı, (C) Grubu'ndaki ilk maçında berabere kalıp, son iki maçta da yenilerek, aldığı 1 puanla turnuvaya veda etmişti.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ferdikoclu

Fransa futbolu unutacak bu adam yüzünden..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

Fransa niye hala bu kadar ısrarcı ki
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.