Ana Menü

Harry Kewell Galatasaray'da

Başlatan akbaba71, Temmuz 05, 2008, 21:02:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Galatasaray, Harry Kewell ile anlaştı!..

İngiltere'de Leeds United ve Liverpool formalarını giyen Harry Kewell ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.
MARATON.COM.TR
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

hary kwell açısından kötü oldu daha iyi bir kulübe gidebilirdi galatsarayda fazla iş yapamaz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

hayırsız olsun her iki taraf içinde
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Son 3 yıldır pek ortalarda görünmüyordu, sakatlıklar ve formsuzluklar istikrarını bozdu....

Bunlara rağmen ölüsü bile Türkiye'de iş yapar...

Hayırsız olmasını dilesemde dilediğimle kalırım...

NoPasaran

Vay be Efsane Kewell Turkiye'De

Helal olsun..

Oynar yada oynamaz, süper yetenek.:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Bu arada Leeds United taraftarları ateş püskürüyorlarmış Kewell'a gs ye geldiği için :)

Bonservis ödenmeden alındığını hatırlatmak isterim...

NoPasaran

Harold (Harry) Kewell (d. 22 Eylül 1978, Sidney) Mevkii ofansif sol kanat olan Avustralyalı oyuncu sağ açık , forvet arkası ve forvet olarak da oynayabilmektedir.Rakip defansın arkasına hızlı koşular yapabilir. Leeds United ve Liverpool F.C. takımında oynamış olup ve Avustralya Millî Futbol Takımı'nın da oyuncularındandır. 2008 yılı Temmuz ayında Galatasaray'a transfer olmuş ve 2008-2009 sezonunda Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nda yer alacaktır.[1] 5 temmuz tarihinde saat 13:14 te imzayı atmıştır.

15 yaşında Leeds United'a transfer olmuştur. 17 yaşındayken Leeds United - Middlesbrough karşılaşması ile ilk Premier Lig maçına çıkmıştır. Milli Takımı formasını ilk kez 1996 yılında Avustralya-Şili karşılaşmasında giydi. 2003 yılında Liverpool'a transfer oldu. 5 sezonda 93 lig maçına çıkan Kewell 16 gol kaydetti. Avustralya Milli Takımı ile 1996 dan bu yana 36 maçta 11 golü bulunuyor.

Kaynak : Wikipedia
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ferdikoclu

Al sana bedava yıldız oyuncu.. Türkiye iş yapar hemde çok rahat.. yürüyerek oynar H.Kewell
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

BjKcArsi54

carsi52

İyi bir transfer yaptıLar.
Ölüsü yeter bu adamın.
Bölünür senin için uykular!

onaT

ne yazıkki iş yapacak.
sakatlanmazsa.

hepsiyAh

ben bu adamı sevmiyorum..

96 sezonunda mükemmeldi ama artık böyle bi durum bana göre pekte mümkün olmayacak ki gs de bu adam bir şey yapamayacak..

ve öyle sanıyorum ki beklenilenin altında performans sergileyecek

gs için hayırlı olabilcegini düşünmüyorum..

KeePSaKe

Muhteşem bir oyuncu değil zaten o kadar şov beklemeyin iyi bir oyuncu sadece.
Since 1903

Kralkartal21

Hayırsız olması dileğiyle.

Eskiden iyi oyuncuydu. Şimdi ne durumdadır bilemem
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

İsmen çok iyi bilsemde oyun açısından pek hatırlamıyorum nasıl bi oyuncu olduğunu..Bakalım izleyip göreceğiz.
edit