Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DIABLO

2013 te izlediğim bir zincirsiz bir bu var o kadar basit filmler yapılıyorki bu tarz filmlere aç kalıyoruz jason olayında bende dahil cemaatçe bir yuh çektik
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

DIABLO

sonunu güzel bağladılar senin dediğin gibi ellerinde patlama ihtimalide var umarım son seri olur -7-

forzaChelsea

El Colgado

Yani kötüydü ama serinin bu filmi. Halbuki rio soygunu öyle miydi? Ama bence bunu ara bölüm yapmışlar. Çünkü tokyo driftle falan bağlantısı var. Tabi dediğim gibi şu an beklenti çok yüksek bunu karşılamaları gerek.
Ben de kore yapımı horror stories'i merak ediyorum.

ERHUN

Serinin tüm filmlerini 2 şer kez (kimisini daha fazla bile izlemiş olabilirim can sıkıntısından) bunu da izlerim ama yorumlar iyi değil. Aksiyon sahnelerinin çok abartılı olduğunu söylüyorlar. Zaten abartılıydı geçmişte, onlarla kıyaslayınca bile çok abartı kalıyormuş öyleyse benim açımdan iyi değil. Sağdan sola uçan kaçan hoplayan zıplayan ;D neyse izlemeden yorum yapmayayım.

Bu arada, Jason Statham? Vay anasını. Kadroya bak.

eRe

yine askerde izlediğim çok sağlam filmlerden

TETİKÇİLER

tavsiye ederim
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

DIABLO

imdb den baktım 7. seri 2014 yılı olarak gözüküyor tabi değişmezse umarım tadında bırakırlar

jason girdiğine göre adamım belli torettoyu satarım :D

aman abi çekik gözlülerin mistik korku filmleri bana uzak kalsın :)

forzaChelsea

El Colgado

Filmi çeken hatun gece uyuyamadım psikolojim bozuldu diyor.
Horror stories, korkmak isteyenler gitsin. Ben korkuyorum o yüzden gitmem heralde. =)

ilhan mansız_melis

Hiç sıkılmadan izlediğim çok güzel bir film.  :ok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Film tavsiye edecek var mı? Yılı fark etmez. Suç-dram-polisiye ilgimi çekiyor. Bilim kurgu olacaksa 28 gün sonra-28 hafta sonra-resident evil tarzı olabilir, uzaylılar-robotlar falan sevmiyorum.

Simurg

Sokağın kralları ,

Hain

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

2 sinide izledim. Ek bir şey yazayım. Street King güzel ama Street King 2 kötü, izlemeyi düşünenlere duyurulur.

ERHUN

"Klopka"

"Slovenka"

İkisi de güzel film. Altyazılarını bulmakta sorun değil.

IL Capitano

Romantik komedi 1 ve 2 seyrettim, film bana cok sey kazandirmasada bayagi guldum, buda genelde Gurgen Öz sayesinde oldu. Fazla amerikan filmlerine benzetmeye calismislar ama kendinizi yormadan film seyretmek istiyorsaniz tavsiye ederim.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

İkincisi ilkinden daha güzeldi bence.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

bana normal komedi yada aşk tadında romantik komedi film ne önerilir acaba :)?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)