Ana Menü

FiLm yorumLari

Başlatan AsA, Haziran 21, 2008, 20:52:35

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: L_James_6 - Mayıs 05, 2011, 11:56:38
Çakallarla Dans güzelmiş. Sevdim :)

Hastasıyız dedeeee :D

Güzel film bende izlemeyenlere tavsiye ederim.

Simurg

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 18 Şubat 2011
Yönetmen : Selçuk Aydemir
Senaryo : Selçuk Aydemir
Yapım : 2010, Türkiye , 90 dk.

Oyuncular

Hazal Kaya , Bora Akkaş , Erdal Tosun , Ahmet Kural , Hüseyin Elmalıpınar , Mustafa Uzunyılmaz , Murat Cemcir
Salih ve Gürkan müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyzeoğludur. Gürkan ve Salih bir ikili olarak, sıra altı bir organizatörün kendilerine pasladığı virane işlerle ekmek doğrultmaya çalışmaktadırlar. Teyzeoğulları bir düğün salonuna doğru yola çıkarlar.

Gittikleri yerde kendilerini karşılayan düğün sahibinin, hazırlanmaları için kendilerini evin kömürlüğüne bırakması, o güne kadar itilip kakılmaya alışmış kardeşler için bile ciddi hayal kırıklığıdır, fakat bu sefer 'kulis'te davetsiz misafirleri olacaktır. Aynı saatlerde, iki 'maföz' tip, yakaladıkları banka güvenlik görevlisini gözden uzak bir yerde sorgulamak üzere bu izbe mahalle köşesinde bulabildikleri en kuytu mekân olan kömürlüğe tıkmışlardır. Güvenlik görevlisinin dengesiz mafya elemanına diklenmesi sonucu öldürülmesi, kardeşlerin müzisyenlik hayatını 'kaydıracaktır'

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Günaydın İstanbul Kardeş, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı 1998 yapımı duygusal türde Türk TV filmi. Çağan Irmak'ın ilk yönetmenliğini üstlendiği televizyon filmdir. Başrollerinde Esra Akkaya ve Volkan Severcan yer almaktadır.

Bu kadar güzel bir filmin az bilinmesi çok kötü bir olay

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Aşk Tesadüfleri Sever'i yeni izleme şansım oldu.

Hani öyle anlar olur ya boğazınız düğümlenir,filmin sonlarında öyle oldu işte.Gözlerim baya bir doldu.

Çok güzel film.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

hızlı ve öfkeli serisini yeni izledim güzelmiş
bugün veriyoalr galiba tvde sanırım

BEŞİKTAŞK

Simurg

BEŞİKTAŞK

RCA

acil film önerir misiniz? :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

izledim cem abi komedi film ya :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

turk drama bizim buyuk caresizligimiz var. sen nasil bi sey seyretmek istiyorsun?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

hertürlüsünü izlerim filmin polisiye ve dram çok sevmiyorum

That's me.

KeePSaKe

Hostel 1 filmini izlemekte geç kalmışım hayatımda izlediğim en iyi korku-gerilim filmlerinden biri çok başarılı buldum yanlız filmde fazla erotizim(filmin başında) ve şiddet var belirteyim :)

2.serisinide izlicem en yakın zamanda...
Since 1903

El Maestro

Harry Potter Ölüm Yadigarı Bölüm 2, yani son bölümünü bugün sinemada izledim ..

2 saat 10 dk uzun bir süre olmasından dolayı sıkılma olabilir ama kesinlikle başarılı senaryoydu ..

Harry'ide çoluğa çocuğa karıştırdık en sonunda .  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

erdibatmaz

acı aşk, çok iyi bir film. ben beğendim. klasik bir konuyu işlemiş ama metaforlar iyi. arabesk ile modern'i birleştirmiş.
dün bir de adab-ı muaşeret'i izledim. o kötü olmuş. yıldız asyalı iyiydi ama o diğer çocuk kötüydü.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

Harry Potter Ölüm Yadigarı Bölüm 2

Beklediğim gibi çıkmadı kitap okumayan biri için çok yüzeysel
2 bölüm yaptıkları halde bu denli olması şaşırdım
savaş sahnesi snapein hayatı filan bir efsane böyellikle sona ermiş oldu
söylemeden geçemeyeceğim
ron'a sakal ve uzun saç çok yakışmış
kitap okuyanları varsa yada filimden anlayanlar
Mürver asa nasıl malfoyun oluyordu?

BEŞİKTAŞK