Ana Menü

Hırvatistan maçı sonrası(haberler gelmeye başladı)

Başlatan kartalpenchesi, Haziran 21, 2008, 12:30:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

Elleriniz Kırılsın!!!

Hırvatistan zaferi yine yaramadı bize... Zafer sonrası yine silahlar konuştu. Fatih Terim'in maç sonrası Türk halkına yaptığı "Silahla sevinmeyin" ricası da işe yaramadı. Silahla zaferi kutlayan Türkler yine sevincimizi başkalarının acısına çevirmeyi başardı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla yendiği maçın ardından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan sevinç gösterileri sırasında havaya açılan ateş sırasında, çenesine kurşun isabet eden yaşlı bir kadın yaralandı.

Camikebir mahallesinde, karşılaşmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancalarla rastgele ateş edildi. Bu sırada mermilerden biri, evinin damında uyuyan Sultan Baylan'ın (55) çenesine isabet etti.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ

112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan Baylan, daha sonra Şanlıurfa'ya sevkedildi. Baylan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
  :( :(
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Allah belanızı versin...

Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki...

Birisi sizin çocuğunuza yapsa aynı şeyi ne yaparsınız acaba ?

Simurg

ya böyle sevinilicekse sevinilmesin ya

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

gözzde_bjk

Yok yok biz adam olmayız.Ölen kendi ailemizden de olsa kendi canımız da gitse gene akıllanmaz silaha sarılmaya devam ederiz.

Tebrikler çok güzel sevindiniz!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Non Mollare Mai

Hay gerizekalı mahluklar. Adam gibi sevinmeyi öğrenin artık be !

Umarım sağlığına kavuşur..
edit

NoPasaran

Atanlara bişey diyemiyorum

Sorun Devletimizde :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

kartalpenchesi

benim aldığım habelere göre hayatını kaybedenlerde varmış :( allah rahmet eylesin

Delirdik

MiLLi eğitimde en büyük hata. Ne diye fen dersi koyuyorsun, koyacaksın sevinmenin 7 püf noktası tamam işte yeter bunLara..

uLan yazık be. yok yere can kıyıyorsunuz, sakat bırakıyorsunuz.
O kurşunu sıkan darısı senin başına inşaLLah
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

gözzde_bjk

Hangi galibiyet şimdi o ailenin acısını dindirir ki.Yazıklar olsun,insanlara hayatlarını zehir etmeyi başardınız!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

kartalpenchesi

2 Ölü, 3'ü Ağır 16 Yaralı...
Matrax'a maç sonrası ulaşan mesajlarda Osmani'yeden bir ölüm haberi gelirken, yurdun değişik yerlerinden yaralı haberleri de ulaştı.
Evinde otururken; camına, duvarına kurşun isabet edenler ucuz atlatırken, arabasıyla sevinç turu atarken 12 yaşındaki çocuğu yaralayan olduğu gibi, sevinçten aracıyla şarampole yuvarlananların haberi de geldi Matrax'a.
Bunun böyle olacağı bilindiğinden, maç esnasında Matrax'tan sık sık balkona çıkmayın, pencere kenarlarından uzak durun, mümkünse koridorda, banyoda, tuvalette kalın uyarısı yapıldı.
Sonuç acıydı:
Gaziantep'te havaya açılan ateş sonucu İbrahim Güleç hayatını kaybetti.
Kentte biri ağır 8 kişi de yaralandı.
Adana'nın Seyhan ilçesindeki Emek mahallesi'nde, bir apartmanın 3. katında oturan Elif Burak (20), gösterileri evinin balkonundan izlerken tabancayla yaralandı.
Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalçasından yaralanan Burak'ın, ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Mithatpaşa mahallesi 120. sokaktaki evinin damından kurusıkı tabancayla ateş etmek isteyen Mustafa Özkaya (62) ise kendi kendini yaraladı. Parmaklarından yaralanan Özkaya, özel bir hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan güvenlik güçleri, kentte silahlı kutlama yapanları belirlemek amacıyla cadde ve mahallelerde kamerayla çekim yaptı.
Mersin'deki maç kutlamalarında da havaya açılan ateş sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.
Siteler mahallesinde, tabancayla rastgele açılan ateş sonucu, evlerinin damında uyuyan Hüday Gündoğdu (12) çenesinden vuruldu. Hüday Göndoğdu'nun durumunun ağır olduğu belirtidli.
Ailesi tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gündoğdu, yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi.
Tozkoporan mahallesinde oturan Ali Karakoyun da kutlamaları izlemek için çıktığı evinin balkonunda bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.
Karakoyun, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

bahadıR

anlamıyorum ya,
silah atınca noluyo delikanlımı oluyonuz,kendinizi bişeymi sanıyonuz
tekrar diyorum;
cahilliğin gözü kör olsun...
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

ilhan mansız_melis

böyle olacaksa elenelim ya hiç bir şey insan hayatından değerli değil
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bu poLisLer ne işe yarar kardeşim.
Burda meydanın ortasında poLisin gözü önünde 15-16 yaşLarında çocuk biraLarı dikLiyor poLis hiçbirşey demiyor.
Bölünür senin için uykular!

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 21, 2008, 20:44:54
Bu poLisLer ne işe yarar kardeşim.
Burda meydanın ortasında poLisin gözü önünde 15-16 yaşLarında çocuk biraLarı dikLiyor poLis hiçbirşey demiyor.

aldığım haberlere görede polislerde maçın sonrasında silah sıkmışlar