Ana Menü

Lampard Barça ile Temasta

Başlatan Adriano, Ocak 03, 2007, 22:35:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Acaba yeni sezonda Lampard Nou Camp'da mı olcak? Söylentiler zaten bir suredir almış yürümüştü ama Ronaldinho da İngiliz oyuncuyla beraber oynamak istedigini açıklayınca artık ok yaydan çıktı. Barça'nın Chelsea'li oyuncu için 30milyon sterlini gozden çıkardıgı iddia edildi. Ronaldinho, Lampard'la takım arkadaşı olma hesabında. "Mükemmel bir oyuncu ve onunla saha dışında da tanıştıgım icin çok mutluyum. Kendisi aynı zamanda arkadaşım ve onunla birlikte oynamayı çok isterim" diyor Brezilyalı yıldız. Birlikte oynamaları icin bir ihtimal daha var; o da Ronaldinho'nun Chelsea'ye transferi...
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

eğer lampardda giderse barcelonaya nolur yaa..çok abartılı olur be o zaman..rakip tanımazlar..

carsi52

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 03, 2007, 22:42:27
eğer lampardda giderse barcelonaya nolur yaa..çok abartılı olur be o zaman..rakip tanımazlar..

walla ya barcelonayı kim durdurur o zaman ama chelsea satmaz ya.
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

sanmam ama  ranaldınho chelsea gidebilir ama bu sefer klubu bombalar tarfatr barcelona diye bir takım kalmazneyse taraftardan korkmasa barcelona aninda çıkarcak elinden ronaldınho yu ama korku var o yuzden beklıyor chelsea den ayrılmaz lampard ya zaten o bölgede xavi var bana göre gayet iyi  ronaldınho çaktirmadan beni al demiş chelsea ye :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b