Ana Menü

Hollanda 1-3 Rusya [Çeyrek Final]

Başlatan BerkAy1903, Haziran 19, 2008, 00:56:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 3 çeyrek final maçında da turnuvaya gümbür gümbür giren, grup performanslarına göre favori gösterilen, golcü kimliğe sahip olan takımlar elendiler :)

Demekki neymiş:HÜCUM MAÇ KAZANDIRIR,SAVUNMA ŞAMPİYON YAPAR ;)

akbaba71

Biz 5 atıp 5 yedik
Hırvatlar 4 atıp 1yedi

Hangimiz hücumcu arkadaşım  :D
Gerci bizim bu tür örneklerden muaf tutulmamız lazım biraz değişiz  ;D

Hollanda 9 atıp 1 yemişti
Ruslar    4 atıp 4 yemişti

Savunması kötü olan takımlar kazandı  :)

Ama konunun ana fikrine katılıyorum  :)

Yunanistan,İtalya ve son olarak Boston Celtics  :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Çıkan takımlar diğerlerine göre daha savunmacıydı bunu kastetmiştim :)

Elenen takımlarda daha bi hücumcuydu yani...

carlito1903

Yeni bi istatistik daha verelim :)

3 çeyrek final maçında da gruplarda son maçlarına grup liderliği garanti olarak çıkan ve son maçlarda as oyuncularını dinlendiren takımlar elendi :)

husoeagle

ntv  sporu izliyorsun sanırım burak :)

carlito1903

Evet abi Ntv'de Mert Aydın söyledi :)

kartalpenchesi

ben dün maç saatinde kalkamadım ama gece skoru tvde görünce şok oldum hollandanın elenmesi benim için büyük sürpriz oldu ama ben zaten onların şampiyon olmasını istemiyordum bence şampiyon ispanya olcak
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Cem Goren

rusya kazanamasaydı çok üzülürdüm bu kadar iyi bi oyunla hollandaya boyun eğmeleri futbolun adaletsizliği olurdu ama arcshavin ve arkadaşları hollandayı tuş etti hollandaya gelince süpriz gelebilir ama rusyada sonuçta ters takım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

hollanda diyordum ama yüreğim Rusya'nındı iyi ki kazandılar helal olsun 3-1 geçtiler valla ama Arshavin süper bişey yaa
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

20 yıl önce Rusya'ya futbol tarihinin en güzel golünü atan Hollanda teknik direktörü Marco van Basten'in Rusya mağlubiyeti ile Euro 2008'e ve Hollanda Milli Takımı'na vedasının ardından yaptığı açıklamalar :

"Oyuna iyi başlayamadık ve ilk 3 maçta oynadığımız futbolu sahaya yansıtamadık. Bunun neden olduğunu bilmiyorum, belki de stresten kaynaklanıyordu. 2. yarıda Robin (van Persie)'yi kısmen geride de oynayan Dirk Kuyt'un yerine daha fazla ileride oynatarak farklı bir şeyler denedik. Rusya da gerçekten çok iyi oynadı. Hücum oyuncuları Andrei Arshavin ve Roman Pavlyuchenko bizi her zaman tehdit etti ve bu da bizim oyuna geri dönemememizin sebebiydi. Herşeyi denedik ve bizi umutlandıran skora, 1-1'e ulaştık. Khalid Boulahrouz'u yeterli kondüsyona sahip olmadığı için değiştirdik. Fiziksel olarak bazı problemlerimiz vardı, oyuncularımız daha fazla performans üretemiyordu ve Ruslar son dakikalarda oldukça güçlüydü. Sonunda daha fazla dayanamadık ve 2 gol buldular. Ruslar bu zaferi hak etti."

"Rusya'ya turnuvanın son bölümünde şans diliyorum. Onlara çok iyi oynadıklarını söyledim Son 4 takım arasındalar ve büyük bir şansa sahipler. Oyun tarzları çok iyi ve etkili hücum ve savunma oyuncularına sahipler. Turnuvaya şöyle bir bakacak olursak grup bölümünde çok iyi futbol oynadık ancak bu oyuna geldiğimizde iyi oynamadık. Oyunu bu kadar uzun süre 0-0 tutabilmemiz de aslında güzeldi. Sonunda kazanmak için hep bir şeyler yaparsınız. Grup bölümünde bunu yapabilmiştik ancak bugün iyi bir günümüzde değildik. Onlar en son çarşamba günü oynadılar ve bizim bir çok oyuncumuzun hazırlanmak için 1 haftası vardı. Dolayısıyla bizim fiziksel olarak Ruslar'dan daha iyi durumda olmamız beklenirdi. Ancak malesef sahada bunu göremedik."

Adriano

Pavlyuchenko'yu keşke alabilsek ya  :-\

Bobo'nun yerine çok iyi bi transfer olurdu. Çok beğendim bu adamı valla. Rusya'ya da tebrikler, çok iyi oynadılar.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

Arshjavin super oyuncu
alacaksaniz Rusyadan gozu kapali oyuncu alirdim..

Hollandayi dagittilar ya, adamlarda ciger var, yorulmak ne bilmiyorlar
helal olsun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

Rusya harika oynadı, Hollanda'da ilk 3 maçını oynayan takım onlar değildi sanki..

Helal olsun Rusya'ya.
edit