Ana Menü

ReaL Madrid - Lyon

Başlatan Non Mollare Mai, Kasım 21, 2006, 17:37:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Çok zevkLi bi maç oLcak qibi qeLiyo. Favorim Lyon.
edit

çArþý_ulan

bende zevkli bi maç bekliyorum...lyon alır gibi geliyo

@LAYINA GİDER

inş.real alır yoksa benim iddaa yatar

husoeagle

real madrid yada berabere

**19.aSLı.03**

lyon ya da beraberlik bence...
ama lyon istiyorum tabiki...
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

b_eagle_24

bence o maç 0-0 biter..kazanırsa lyon tabikide..lyon bence ş.liginde final oynicak
The GOD excuses,ÇARŞI don't excuses!!!

poacher

LYON alır Juninho atar :)
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

yuNuS1903

lyon orada benim adamımı var chon carew

boss

Lyon kendi evinde affetmez ama deplasmanda zor

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

ugur24

dakika 33 real 0 lyon 2 carew ve malouda (ben 0-0 biter demiştim ama lyon farka gidiyo)(ben b_eagle_24 üm yenikayıt açtım)

**19.aSLı.03**

Bernabeu'da inanılmaz gece: 2-2
Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda gecenin en önemli maçında Real Madrid ve Lyon yenişemedi: 2-2. Fransız temsilcisi Lyon, 2-0 öne geçtiği mücadelede galibiyeti koruyamayarak beraberliğe razı oldu.

Fransız temsilcisi maçın 11. dakikasında bulduğu ilk kontratakla golle tanıştı. Bu dakikada Carew Cannavaro'dan nefis sıyrılıp attığı şık golle Bernabeu'yu sessizliğe gömdü. Golden sonra defansında daha çok açık veren Real 31. dakikada Malouda'nın golü ile 2-0 mağlup duruma düştü.

İspanyol temsilcisi ise 39. dakikada Diarra'nın golü ile ilk yarıyı 2-1'e taşıdı. İkinci yarıda rakibine oranla daha baskılı ve istekli olan Real Madrid Nistelrooy ile 83. dakikada beraberliği yakaladı. Taraftarının da desteği ile maçın son dakikalarında bastıran Real 89. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen ünlü golcü Nistelrooy, topu yerden kalecinin sağ köşesine plaseledi. Kaleci Coupet nefis uçarak bu gole engel oldu ve maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Fransa'da oynanan ilk maçı Lyon 2-0 kazanmıştı.

Gecenin diğer sonuçları ise şöyle:

CSKA Moskova 0-2 Porto
AEK 1-0 AC Milan
Arsenal 3-1 Hamburg
Benfica 3-1 FC Kopenhag
Celtic 1-0 Man. United
Lille 2-2 Anderlecht
Steaua 1-1 Dynamo Kiev
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

AsA

MaDriD'in kazanmasini istemistim olmadi..

unicorn

Bu Lyon war ya harbi kocası Madrid'in Febeyle biz gibi Madrid de yenemiyo kaç senedi Lyon'u ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Çarşı10-ur

www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda