Ana Menü

Halil Mutlu efsanesi bitiyor mu?

Başlatan akbaba71, Haziran 17, 2008, 23:55:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Milli Halterci Halil Mutlu'nun, hem sakatlığı hemde formsuzluğu nedeniyle 2008 Pekin Olimpiyatları'na katılmasının zor olduğu öğrenildi.

Avrupa Şampiyonası'nda zorlanması nedeniyle moral bozukluğu içerisine giren milli halterci, Türkiye'ye döndükten sonra yaptığı çalışmalarda da eski formundan uzak olduğu için olimpiyatlara katılmama kararı aldığı öğrenildi.

Halil Mutlu'nun yakın çevresine sık sık, "Ben Halil Mutlu'yum. Yıllarca Türk bayrağını göndere çektirdim. Şimdi alacağım olası bir kötü derece Türk milletini ve beni dolayısıyla yıkar. Böyle bir olayı ne yaşatırım, ne de yaşarım. Hem sakatlıklar hemde yaşımın artık ilerlemiş olması beni zorluyor. Olimpiyatlara katılma şansım % 10" dediği öğrenildi.

FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAY

Halil Mutlu'nun yine yakın çevresine Halter Federasyonu başkanlığına aday olduğunu söylediği bildirildi. Ancak Halil'in, dopin cezası alması nedeniyle aday olamayacağını, bu cezasının kalkması yada imkan sağlanması durumunda, Federasyon başkanı olarak Türk halterine hizmet vermek istediğini de söylediği öğrenildi.

17.06.2008
Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Kralkartal21

Oysa ki olimpiyatlara hazırlanıyordu. Moral bozukluğu nedeniyle olimpiyatlara katılmamak..

Hayırlısı olsun.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..