Ana Menü

Milli Takımda Şok

Başlatan akbaba71, Haziran 16, 2008, 14:04:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

2008 Avrupa Futbol Şampiyonas A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti'ni 3-2 yenerek çeyrek finale çıkmanın sevincini yaşayan A Milli Takım'a Emre Güngör'den kötü haber geldi!..

Dün akşam oynanan maçın 63. dakikasında sakatlanarak sahayı sedye ile terk eden ve yerini Emre Aşık'a bırakan Emre Güngör'ün kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Arka adalesinde yırtık olan başarılı stoperin 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Bu arada kadrodan çıkartılan Emre'nin yerine futbolcu alınmayacağı gelen haberler arasında.

MARATON.COM.TR ÖZEL
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carlito1903

Allahım sen sabır ver milli takımda stoper oynayıpta sakatlanmayan kalmadı ya...

Bu saatten sonra yeni adam çağrılamıyor bildiğim kadarıyla...

Servet'in de durumu çok iyi değil, E.Aşık desen tam bi saatli bomba her an penaltı yaptırabilir...

Hırvatistan maçında işimiz çok zor olacak...

İ.Toraman kadar, İ.Kaş kadar başına taş düşsün Terim !!

BerkAy1903

Gerçekten Çok Tecrübesiz Bir Futbolcuydu Emre Güngör...ve Bu Çek.Cum Maçınada Yansıdı.

Nerdesin Be Toraman..
19o3

ZLataN

Toraman'ın ahı tutuyo heraLde..İşimiz EmreyLe Gökhana kaLdı aLLah yaRdımcımız oLsun..

ilhan mansız_melis

milli takımda doğru düzgün stoper kalmadı almaz mısın Toraman'ı kadroya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

daha öncede demiştim terimin yanlışlarını yukarıdan birileri düzeltiyor i.toraman gibi bir oyuncu neden kadroya dahi alınmaz i.kaş neden kadrodan çıkarılır bunların cevabını acaba ne zaman verecek
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Ayhan'ın mevkisinde 6  7 alternatif varken kadroda duruyor, aynı şey Tümer içinde geçerli...

Bu kadar futbolcu bolluğu olan bölgede gereksiz adamlar kadrodayken, en kırılgan bölgemizde 4 oyuncu kadroda var...

Bunların olabileceğini düşünüp kadroyu ona göre kurmalıydı Terim...

keskinli

mehmet topal stoper olarak cikarsa sasirmam
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 16, 2008, 17:15:34
Ayhan'ın mevkisinde 6  7 alternatif varken kadroda duruyor, aynı şey Tümer içinde geçerli...

Bu kadar futbolcu bolluğu olan bölgede gereksiz adamlar kadrodayken, en kırılgan bölgemizde 4 oyuncu kadroda var...

Bunların olabileceğini düşünüp kadroyu ona göre kurmalıydı Terim...
doğru en zayıf bölgemize bir kaç alternaif daha futbolcu almalıydık orta saha'da gereksiz bir sürü adam varken defansa 1-2 tane daha alternatif yok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Emre Aşık'a kaLdıysa işimiz yandık vaLLahi.
Bölünür senin için uykular!

onaT

kartalpenchesi

i.toraman bu sene başarılı değilmiş fatih terim i.toramanı kadroyla almamakla iyi yapmış diyenler var bu sitede :D

ya i.toraman gibi bir adam alınmaz mı? adam fenerbahçede yada galatasarayda oynasa %5147 çağrılmıştı ama gel görki bunu bizim sitedekilere anlat
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Simurg

Emre yine hareket çekti

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde İstanbul'da Macaristan ile oynanan maç sonrası basın tribününe yaptığı el hareketi nedeniyle büyük eleştiri toplayan Emre Belözoğlu'nun hedefi yine basın mensupları oldu.

Sakatlığı nedeniyle dün geceki maçta forma giyemeyen yıldız futbolcu, karşılaşma bitiminde gazetecilerin bulunduğu bölüme dönerek, "Hadi yine yazın bakalım" diyerek sözlü sataşmada bulundu. Emre'nin bu davranışı yine büyük tepki topladı.
Bu arada Futbol Federasyonu, Avrupa'da ilk sekize kalan oyunculara prim olarak adeta küçük bir servet verme kararı aldı. Portekiz'e yenilen, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'ni mağlup ederek Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale kalan ay-yıldızlıların başarısını ödüllendirmek isteyen federasyon yönetiminin, oyuncu başına 250'şer bin euro vereceği belirtildi.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

saldır beşiktaş

paraya bak be 250.000 euro artık kimse bana milli takım futbolcuları para için oynamıyo demesin bu para kulüplerde bile verilmiyo
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

lambkuzu

sinyor terim imparatore.  herşeyin doğrusunu yapar ya(!) ondan almadı toramanı
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun