Ana Menü

Volkan'in yaptigi ihanet !

Başlatan [KralKartal], Haziran 16, 2008, 13:03:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 16, 2008, 20:37:52
Peki bişey dicem nasıl anlarsınız bilemem ama Volkan ile Pascal konuşulmuş...

Volkan kırmızı kart görüp 5 dk oynayamadı takıma çok büyük bir yanlışlık yaptı bu bir gerçek.

Peki Nouma.. Nouma Fener'e gol attığından sonra yaptığu hareket onu Beşiktaş'tan ayırmadı mı?Nouma Beşiktaşlı taraftarın sevgilisiydi o sırf bunu yaptı diye takımdan atıldı peki bu Beşiktaş taraftarına ihanet değilmiydi.Çok sevdiğimiz Pascal sırf bu yüzden Beşiktaş'tan kovuldu(ayrıldı).

İhanet kelimesini ben burda çok abartı buluyorum.

noumayla volkanı aynı kefeye koyma volkan noumanın tırnağı bile olamaz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

gözzde_bjk

O zaman bende bu hipoteze bakarak gelecekte haklı çıkacağıma inanıyorum. :)
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

NoPasaran

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 16, 2008, 20:41:56

Volkan kırmızı kart görüp 5 dk oynayamadı takıma çok büyük bir yanlışlık yaptı bu bir gerçek.

Peki Nouma.. Nouma Fener'e gol attığından sonra yaptığu hareket onu Beşiktaş'tan ayırmadı mı?Nouma Beşiktaşlı taraftarın sevgilisiydi o sırf bunu yaptı diye takımdan atıldı peki bu Beşiktaş taraftarına ihanet değilmiydi.Çok sevdiğimiz Pascal sırf bu yüzden Beşiktaş'tan kovuldu(ayrıldı).

Demogoji yapıyorsun şu an sadece..

Hareketlerini kıyaslıyor arkadaş sadece..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 16, 2008, 20:44:56
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Haziran 16, 2008, 20:41:56

Demogoji yapıyorsun şu an sadece..

Hareketlerini kıyaslıyor arkadaş sadece..
bence iksinin hereketleri kıyaslanamaz noumanın konusu ayrı volkanın konusu ayrı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

bu milli mac...farkli, kiyaslanamaz bile. !

bugun TVDE volkanda KAHRAMAN ilan edildi, YAZIK !!!

tek kelimeyle UTANC verici....
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eyup1903

her zaman yaptığı şey bi daha milli formayı vermemek lazım

AsA

VoLkan'nin yaptigi tamamen bir cahiLLik vede hatadir.. Ama adami ihanet etti deyip yok efendim uLkeyi satti demek cok yanLis oLur.. Herkes hata yapar. Zidane dunya kupasi finalinde kafa atti oyundan atildi ki bana gore kupanin gitmesinde cok buyuk bir payi var bu kadar suclanmadi.. Herneyse o bir yana.. Su nihatin kisisel basarisinin yaninda takim'in diger oyuncularininda katkisi oldu. Ben ozellikle tuncay'in hirsindan dolayi tesekkur ederim.. Gercekten baziLarina ogretmesi lazim bu hirzin ve azmin ne demek oldugunu.. Hamit'e ardaya olsun hepsi superdi bence.. Servet'in bi kac hatasi disinda bence yuregini koydu oda..  Kisacasi bir kerede bisey'in tadida varip sevinelim artik..!

AsA

Alıntı yapılan: eyup1903 - Haziran 16, 2008, 21:31:48

Tamam vermeyeLim kim oynacak yerine..?

onaT

başarılı bir milli takım oyuncusuna hain diyenin hiç bir dediğini muhatap almam.
o sizin ayıbınız.
cahil olur hatalı olur, ayrı hikaye, biraz daha dikkatli olun, taraflılıktan ne dediğinizi tartamıyorsunuz.

eyup1903

Alıntı yapılan: AsA - Haziran 16, 2008, 21:38:28
Alıntı yapılan: eyup1903 - Haziran 16, 2008, 21:31:48

Tamam vermeyeLim kim oynacak yerine..?

memlekete kaleci mi bitti

AsA

Eyup memlekette kaleci bitmedi'de oynayabilecek bi tane kaleci goster milli takim'da.

eyup1903

rüştü olabilir olmadı manisa nın genç kalecsi wardı bora galiba

70 milyondan mutlaka bi kaleci çıkar rahat olalım

NoPasaran

Aurolioda hain sanırım  :allaalla :allaalla

Hakeme itiraz etmeye gerek yoktu

Bi sonraki maçta yok  :allaalla
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Volkan'ın yaptığı ihanettir kesinlikle.

Sen maçı çevirmişsin, galipsin, çeyrek finale kalıyorsun. Yok efendim Koller küfretti bende ittim.

Duyma kardeşim, kalmış 1 dakika. Maç bitiyor, sen niye diğer oyuncuların emeğine, türk milletinin heyecanına dualarına ihanet ediyorsun.

Çok şükür büyük bi kaza olmadan galip geldik. Ve çeyrek finaldeyiz.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

saldır beşiktaş

volkan o kırmızı kartı görerek takım arkadaşlarına ihanet etmiştir... ve bunun hiç bir açıklaması yoktur