Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

o kadar acik yardimda olmaz herhalde cem :D
neyse bakalim aksama ne yapacaklar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: carlito1903 - Haziran 20, 2008, 00:32:28
İlk 11imiz şöyle olacakmış son bilgilere göre:
                           Rüştü

Sabri           E.Aşık         G.Zan        H.Balta

Kazım         Hamit          M.Topal       Arda

Nihat           Tuncay

kadro genelde iyi ama kazımın yerine başka biri oynayabilir ben bu adamın oynamasını hiç istemiyorum 1 yıl içinde toplasak 3 maçta iyi oynamıştır ama hemen milli takıma seçildi ayrıca milli takımda iyi oynasa tamam diycem 2 çalım atıyor milletin gözünü büyülüyor ama kendisine atılan toplarda daha top gelmeden rakibe faul yapmasına kimse bişey demiyor
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Hırvatistan maçının heyecanı yaşanırken kadrolardaki futbolcuların mevkilerine göre piyasa değeri kıyaslamasında Türkiye forvette rakibine fark attı. İşte futbolcuların değerleri:

Hırvatlar'ın en çok güvendiği forvet olan Ivan Klasnic 4 milyon Euro, İvica Olic 8 milyon Euro, yine ileride oynayan Mladen Petric ise 8 milyon Euro değerinde. Buna karşılık Türkiye'nin gol silahı Nihat 12 milyon Euro'luk değeriyle mevki olarak Hırvat rakiplerinin çok ilerisinde. Yine gole yakın oynayacak Arda 7.5, Tuncay da 9 milyon Euro'luk değeriyle mevkisine göre rakiplerine fark atıyor. Yani Hırvatlar'ın forvet hattında oynaması beklenen 3 oyuncunun toplam bonservis değeri 20 milyon Euro. Buna karşılık Nihat, Arda ve Tuncay'ın şampiyona öncesi toplam değeri ise 28.5 milyon Euro'yu buluyordu. Ancak şampiyonada yıldızı daha çok parlayan 3 oyuncunun toplam değerinin bugün özellikle Arda'nın 20 milyon Euro'ya yaklaşmasıyla 41 milyon Euro'yu buldu.

DEFANS DA GEÇTİ

Defansta da Türkiye rakibinin gerisinde değil. Servet'in 5 milyon Euro'luk değerine karşılık, Dario Simic 2 milyon Euro, Robert Kovak 2.56 milyon Euro. Ancak Volkan'ın cezası nedeniyle kaleye geçecek olan Rüştü, 1.5 milyon Euro'yla Pletikosa'nın 4.7 milyon Euro'luk değerinin çok gerisinde kalıyor.

TÜRKİYE

(Milyon Euro)

Rüştü Rençber 1.5

Servet Çetin 5

Gökhan Zan 5  :ahaha

Emre Aşık 1.5

Hakan Balta 3.2

Tuncay Şanlı 9

Ayhan Akman 3.3  :ahaha

Emre Belözoğlu 7.5

Mehmet Topal 2.2

Arda Turan 20

Sabri Sarıoğlu 4.4  :ahaha

Nihat Kahveci 12

Semih Şentürk 3.5

Hamit Altıntop 4

Colin Kazım 2.25

Mevlüt Erdinç 4.5

HIRVATİSTAN

(Milyon Euro)

Stipe Pletikosa 4.7

Dario Simic 2

Josip Simunic 6

Robert Kovac 2.5

Vedran Corluka 11

İvan Rakitic 4.5

Darijo Srna 11

Luka Modric 18

Niko Kranjcar 7.5

Danijel Pranjic 4.5

Ognjen Vukojevic 5

İgor Budan 5.5

İvan Klasnic 4

İvica Olic 8

Mladen Petric 8

Nikola Kalinic 6

BerkAy1903

İçimden Bi Ses Hırvatlarıda Eliycez Diyo Bakalım Hadi Hayırlısı Az KaLdı Maça :)
19o3

CHEm !

bizim başkan akıllı olsa klasnic ve riiseyi alıp bu takımı şampiyon yapardı.
bonservis bedellerine baktıkça gülüyorum.
neyse umarım terim takımı adam gibi oynatır da galip gelir kendim için değil iddaa için istiyorum (:
Allah kitap Beşiktaş

BerkAy1903

Ben İddaa'da Hıvatistana Veriorum Türkiye Yenince Ülkem İçin Hırvatistan Yenincede İddaa İçin Seviniyorum ;D
19o3

gözzde_bjk

Rüyamda yenmiştik hem de 2-0 Nihat atmıştı golleri :)
Gerçek olması dileğiyle...
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Haziran 20, 2008, 12:55:17

ben rüyamda görmedim :D ama 2-0 alıcaz gibime geliyor goller nihat-tuncay
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

BerkAy1903

O Zaman Kesin 2-0 Yeniliriz ;D
19o3

carlito1903

Alman Bild gazetesi, bu akşam EURO 2008 Çeyrek Finali'nde oynanacak Hırvatistan-Türkiye maçıyla ilgili haberinde, karşılaşmanın çeşitli nedenlerden dolayı çok gergin geçeceği görüşüne yer verdi.

''Patlama tehlikesi'' başlığıyla verilen haberde, ''kamikaze kaleci'' olarak nitelendirdiği Rüştü Reçber'in kalede oynayacağı belirtilerek, bunun yanı sıra her iki takımın teknik direktörlerinin de en saldırgan teknik adamlar olduğu savunuldu.

Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü Fatih Terim'in, saha kenarında sık sık kendini kaybettiği ifade edilen haberde, İstanbul Emniyet Müdürü'ne dayak attığı iddiasının da bulunduğuna işaret edildi.

Türk ve Hırvat taraftarlar arasında olayların çıkabileceği görüşüne de yer verilen haberde, Çek Cumhuriyeti'ne 2 gol atan Nihat'ın, ''Hırvatlar her konuda bizden daha güçsüz. Koşma, oyun ve mücadele konusunda da'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Berliner Kurier gazetesi ise, Hırvat Milli Takımı'nın kaptanı Niko Kovac'ın, Nihat'ın bu sözlerine karşılık, ''Sadece sabırlı olmalı ve disiplinli bir şekilde oynamalıyız. O zaman sorun olmaz'' şeklinde konuştuğunu yazdı. Hırvat oyuncu Mladen Petric'in ise, ''Nihat ne derse desin, biz cevabımızı sahada vereceğiz'' diye konuştuğu kaydedildi.

''Berliner Morgenpost'' gazetesi, ''Büyük kardeş yeniden kalede'' başlığıyla verdiği haberde, Rüştü'nün takıma yeniden dönüşünü kutlayacağını belirtirken, ''Frankfurter Rundschau'' gazetesi ise, Hamit Altıntop'a yer vererek, Hamit'in kendisini geliştirerek Türk Milli Takımı'nın bel kemiği haline geldiğini, ancak turnuvaya katılmayan kardeşi Halil'in eksikliğini hissettiğini yazdı.

''Frankfurter Allgemeine Zeitung'' gazetesi de, Fatih Terim'i anlattığı haberinde, maçlar sırasında çok öfkeli olduğu gözlenen Terim'in aslında iyi huylu bir insan olduğu belirtilerek, ''Çok sakin de olabilir'' şeklinde görüş belirtildi.

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

gözzde_bjk

Fanatik'in manteşi çok güzel olmuş :)

Alıntı yapılan: BerkAy1903 - Haziran 20, 2008, 13:26:44

O Zaman Kesin 2-0 Yeniliriz ;D

Aşkolsun ya uğursuz muyum ben?Şaka bir yana inşaallah yeneriz.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

akbaba71

Gözde rüyaların tersi cıkar mantığından demiş arkadaş senle alakası yok  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş