Ana Menü

Türkiye - Hırvatistan | Çeyrek Final | 20 Haziran

Başlatan Kralkartal21, Haziran 16, 2008, 00:22:51

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

HIRVATİSTAN MAÇI BİLETLERİ!..

(A) Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda, Hırvatistan ile yapacağı çeyrek final maçının biletleri, 19 Haziran'da satışa çıkarılacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Hırvatistan maçı biletlerinin satışına 19 Haziran Perşembe günü başlanacağı, UEFA'dan gelen bilgiler doğrultusunda, 20 Haziran'daki maç için bilet satış sisteminin de belirlendiği bildirildi.

Açıklamaya göre, Türkiye-Hırvatistan maçı biletlerinin satışına, Viyana'daki Messe Wien gişelerinde saat 10.00'da başlanacak. Sadece bu gişelerde satılacak biletlerin fiyatları, 2. kategori için 110 avro, 3. kategori için 60 avro olacak.

Bu arada, daha önce açıklanan bilet satış kurallarının bu maç için de geçerli olacağı ve bilet almak isteyenlerin, bilet talep formu doldurup, pasaportlarında kimlik bilgilerinin yer aldığı sayfanın fotokopisini de bilet almaya giderken yanlarında bulundurmaları gerektiği ifade edildi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Kralkartal21

TÜRK TARAFTARLARA 7 BİN 500 BİLET

Öte yandan, maçın yapılacağı 80 bin kişilik Ernst Happel Stadı'nda Türk taraftarlara 7 bin 500 kişilik bilet ayrıldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, çevre kentler ve ülkelerden çok sayıda Türk taraftarın Viyana'ya geldiği ve gurbetçilerin çeyrek finalde ay-yıldızlı ekibi desteklemek için maça bilet almaya çalıştıkları bildirildi.

(A) milliler, Hırvatistan maçı hazırlıklarını, yarın da Krems Stadı'nda ilk yarım saati basına açık olacak çalışmayla sürdürecek. Milli takımın antrenmanı, TSİ 19.00'da başlayacak.

akbaba71

Öte yandan, maçın yapılacağı 80 bin kişilik Ernst Happel Stadı'nda Türk taraftarlara 7 bin 500 kişilik bilet ayrıldığı öğrenildi.

Rakamlarda bir yanlışlık olmasın ?
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

KeePSaKe

Bizde bu Türk ruhu olduğu sürece Hırvatları da yeneriz yeterki iyi oynayalım
Since 1903

Kralkartal21

Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 18, 2008, 00:27:31

Rakamlarda bir yanlışlık olmasın ?

Bende ona şaşırdım

Yayınlayan büyük ihtimal yanlış yayınlamış.

Kralkartal21

Yanlışlık yok.

Lig tv'de 7.500 demiş.

Maratondaki yorumlardada şaşkınlık var bi arkadaş şöyle demiş;

7.500 bilet galiba satisa cikacak olan bilet sayisi, gerisi tff ye sponsorlara daha önce siparis edenlere gidecek galiba.

lambkuzu

eşit dağıtım olur hırvatlara da 7500 bilet verilecektir.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

carlito1903

7 bin 500 bilet nedir yaa ??

Benim bildiğim stadın 3 te 1i bi takım taraftarına, 3 te 1i diğer takım taraftarına, 3 te 1i de sponsorlara ve UEFA nın davetlilerine verilir...

Grup maçlarını oynadığımız 20 bin 30 bin kişilik stadlarda bile daha fazla seyircimiz vardı...

Kralkartal21

Araştırmak lazım. Lig tv ve Maraton'da 7.500 deniyor.

Diğerlerindede öyledir.

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

onaT

herkes zaten o maça bıletı aldı. gerıye 15 kalmıştır oda dağıtılır.

MeLo

Hırvatistan'ı da kazasız belasız geçeriz umarım !
Yarı final ise ya Portekiz ya Almanya !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Adriano

Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den, milli futbolculara büyük jest!..

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gruptan çıkan ve çeyrek finalde cuma günü Hırvatistan ile mücadele edecek olan A Milli Takımımız eğer turu geçerse milli futbolcuların eşleri de kampa davet edilecek!..

Turkcell Süper Lig'in sona ermesiyle kampa giren ve Euro 2008'e hazırlanan milli futbolcular, Antalya'da yapılan ilk etap çalışmalarında da aileleriyle birlikteydi.

A Milli Takım'da benzer bir uygulama 2002 Dünya Kupası'nda yarı finalinde Brezilya ile oynadığımız maç öncesinde de yapılmıştı.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

onaT

semih 45ten sonra girmeli.
nihat, arda serbest oynamalı.
hamit kayıtsız şartsız ortada oynamalı.

kazanacağız inşallah.

akbaba71

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Fatih Terim, kart cezalısı Volkan'ın yerine Rüştü, Aurelio'nun yerine Ayhan'ı oynatmayı planlıyor. Terim, son anda Hamit'i orta alana kaydırıp, Mehmet Topal ile ikili yapıp, Sabri'yi sağ beke alabilir. Bu durumda ayhan yine yedek kalacak. Sakatlanan Emre Güngör'ün yerine ise Emre Aşık'ın forma giymesi yüksek ihtimal...Muhtemel 11 şöyle:

Rüştü, Hamit, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay,

Mehmet Topal, Ayhan (Sabri), Semih, Nihat

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş