Ana Menü

Tabu

Başlatan k@rt@lizm1903, Ocak 03, 2007, 17:04:28

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

bu oyunu saf biriyLe oynamadıktan sonra hiç tadı yok ;D

muhteşem diyaLogLar

tşk
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

erdibatmaz

çok güzel ya süper sağolun
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

Kelime: demeç- ben şimdi masada oturdum veriyorum- nası yaaa ??- ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazantiplere veriyorum.- neee???- ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum!- pas be pas! of.. demeçti...

Kelime: baraj- Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta..- Pusu...- Yuh!

Kelime: dergah- Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda

Grup seks!- Çarpılırsın valla!- Ha... Tamam trafo!

Kelime: kadınbudu- Olm sen nesin?- Erkek!- Tersi?- Kadın!- Onun yeneni?- Çıtır

Kelime: repertuarAnlatan, şarkı söylemeye meraklı birhatundur vekelimeyi görür görmezbu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar:
Benim Neyim Geniş
cevap:kalçan

Kelime: terlik- neyle yürürsün- ayak!!!- heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olurböle yumuşak yumuşak- koyun!!- yuh onun daha küçüðü ya, koyun dedi hödük!- kuzu!!!- allah belanı versin pas!

Kelime: diz- pantolonu nereye giyeriz?- bacağa?- hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır?- oha!

Kelime: zebani- allahın meleklerinden biri.- cebrail.- ilk üç harfi çizgili birhayvanı çağırıþtırıyor.- zebrail?

kelime: van gogh(kulak tabu kelime)-abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci-bülent ersoy!!!

kelime: seruvena: abi macellan nasi biriydi?b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, amaduur)a: abi onu demiyorum neye düskündü?b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes)

kelime: okul-biz nereye gideriz hergun-bara... diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge..alisverise...gezmeye..ay olmuyo boole baska sekilde anlat-ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor-haaa okulaaa

kelime : anneler gunu-cennet kimin ayaklari altinda ?-anne-tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o?- adet..

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

başlık eğlenceli tabu diyalogları ;D

güzel
biliyordum bunları zaten :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Yaprak dökümü kelime

- anlatan kişinin yaptığı tek şey
naraney naraney ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..