Ana Menü

Hedef Van Persie

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 14, 2008, 16:36:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

14 Haziran 2008 16:05

Jose Mourinho'nun gelmesiyle tek hedefi kadroyu güçlendirmek olan Başkan Massimo Moratti, özellikle Premier Lig'e odaklanıyor.

Mancini ve Quaresma'nın alternatifi

Inter'in Van Persie için çok büyük bir teklif yapmaya hazırlandığı konuşuluyor. Corriere Dello Sport'a göre; Mourinho, yıldız futbolcuyu Mancini ve Quaresma'ya alternatif olarak veya forvette görev vereceği bir isim olarak transfer listesine dahil etti. Hollandalı oyuncu da Chelsea'den ayrılmak istediğini belirtince bu transfer dedikodusu kulislerde dolaşmaya başladı.

Arsenal vermeyecek Inter kesenin ağzını açıyor

Inter'e geldiğinden bu yana takım içinde bir yeniden yapılanmaya gitmeye çalıştığı görülen Mourinho için Arsenalli orta saha oyuncusu iyi bir hedef olarak görülüyor. Arsenal'in Hollandalı yıldızını ucuza bırakmayacağı biliniyor. Buna karşılık Inter'in de 19 milyon €'luk bir teklif yaparak pazarlığa oturacağı söyleniyor. Inter'de, Arsenal'de aldığı paranın iki katını alabileceği belirtilen Van Persie'nin de transfere sıcak bakacağı düşünülüyor.

Moratti'nin Devler Ligi hayali

Başkan Moratti, 40 yıla yakın bir süredir Avrupa futbolunun en yüksek noktasına çıkamayan takımın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kaldırmasını istiyor. Bu sebepten Mourinho'ya bunu elde etmesi için gereken kadroyu kurma konusunda hiç bir maddi yardımı esirgemiyeceği düşünülüyor.(goal)

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Arsenal'in bırakacağını sanmam
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.