Ana Menü

MiLLiLere Servet !!

Başlatan ZLataN, Haziran 13, 2008, 09:52:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Yalanlamışlar ama illa bir prim verilecektir Milli Takıma.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 13, 2008, 13:38:05
harcayin ulan,nasil olsa sizin paraniz degil,nasil olsa ülke olarak cok zenginiz
insaallah yiyeninde yedireninde bogazinda kalir o para
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Siz bakmayın federasyonun yalanlamasına falan her türlü verecekler yükek miktarda primi milli takıma...

Eğer 250 Bin Euro gibi bi rakam verilecekse çeyrek finale, ÇIKMAYALIM arkadaş !!

Milli oyuncuları bu kadar paraya alıştırırlarsa önünü alamazlar...

akbaba71

EURO 2008'e katılmaya hak kazanan Milli Takımı?nın teknik heyeti ve futbolcuları, bu başarılarının karşılığında toplam 10 milyon 500 bin YTL prim alacak.

Euro 2008 e katılım için verilen prim buydu.

Kim bilir ceyrek final için ne kadar alıcaklar.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ZLataN

10,5 triLyon paraya bak arkadaş yaaa..Ben miLLi takımda oynuyan futboLcuLarın prim aLmasına karşıyım sonuçta kendi üLken için terLetiyorsun o formayı..OrdakiLerin her biri kuLupLerinden miLyarLarı, triLyonLarı götürüyoLar zaten miLLi forma içinde para aLmayıversinLer..

ferdikoclu

Gerçekten utanıyorum gerçekten içim acıyor.. Askerlik'ten kaçan adama o kadar para vericekler bu 1. 2.si ise devlet bu parayı başka işlerde kullansa ya.. Bu adamlar zaten milyon dolarları klüp bazında kazanıyorlar.. Finale çıksa vs yapsa tamam UEFA dan aldığın paradan ver diyeceğim ama gruptan çıkan bir takıma bu kadar verilmez..YAZIK...
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Simurg

ya bence milli takıma artık başarıya doymuş kişileri almayacaksın
daha genç daha başarıya muhtaç kişileri alıcaksın bizdekilerin hepsi
kariyerine doymuş
ve maaşlarıda baya iyi
bu kadar para çok büyük para ya

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

delgado1008

Hakediyorlar(asker kaçağı Tümer hariç) alsınlar Türkiyenin tanıtımına ayrılan para futbolculara verilsin bundan iyi reklam mı olur sonuçta uefanın verdiği bi para
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

ferdikoclu

Reklamdan kastın nedir arkadaşım?? Türkiye Milli Takımının oyununu Tv de izleyen bir kanadalı yazın bari türkiye ye gideyim tatile. Euro2008 de çok güzel top oynadılar mı diyecek??

Burdaki reklamdan kastın herhalde futbolcuların kendilerinin reklamı olur.. Dünya 3.lüğü türkiye adı zaten her yerde duyulmuştur.. Biz milyon dolarlar harcayıp videolar yapıp dünyaya izletiyorsak turizm açısından kar elde etmek için.. Ayrıca affınıza sığınarak şunu söylüyorum UEFA dan geldi para beleşe zaten dağıtalım mantığı küçük adamların düşüneceği bir yoldur..

Terbiyesizlik olduysa affola..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Kralkartal21

2008 Avrupa Şampiyanası'nda önemli bir başarı göstererek 6 puan ile çeyrek finale kalan A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan her futbolcuya eşit prim verilmesi kararlaştırıldı.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, çeyrek final oynamaya hak kazanan millilerimize verilmesi uygun görülen ödül miktarı için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve takım kaptanı Rüştü Reçber ile bir araya geldi. Prim konusunda kendisinin hiçbir zaman yönlendirmesi olmadığını vurgulayan Teknik Direktör Fatih Terim, kaptan Rüştü Reçber'den rakamla ilgili takım arkadaşlarını bilgilendirmesini istedi. Rüştü Reçber ve takımımızın diğer kaptanları da bu konu üzerinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesinlikle düşünmeyeceklerini, ay-yıldızlı forma altında maddi değer gözetmeyeceklerini, takdir edilen rakama saygı duyacaklarını federasyon yetkililerine iletti.

Bu aşamadan sonra Başkan Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Yönetim Kurulu'ndan aldıkları yetkiyle Milli Takım oyuncularını, çeyrek finale kaldıkları için kişi başı 300 bin YTL primle ödüllendirme kararına vardı.

-------

300 Bin Ytl? :allaalla

Bunları bedavaya da yapacaklardı zaten.Ne gerek var bunlara. Futbolculara verilecek bu parayla daha yararlı işler yapılabilirdi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

delgado1008

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Haziran 17, 2008, 03:56:38
Reklamdan kastın nedir arkadaşım?? Türkiye Milli Takımının oyununu Tv de izleyen bir kanadalı yazın bari türkiye ye gideyim tatile. Euro2008 de çok güzel top oynadılar mı diyecek??

Burdaki reklamdan kastın herhalde futbolcuların kendilerinin reklamı olur.. Dünya 3.lüğü türkiye adı zaten her yerde duyulmuştur.. Biz milyon dolarlar harcayıp videolar yapıp dünyaya izletiyorsak turizm açısından kar elde etmek için.. Ayrıca affınıza sığınarak şunu söylüyorum UEFA dan geldi para beleşe zaten dağıtalım mantığı küçük adamların düşüneceği bir yoldur..

Terbiyesizlik olduysa affola..
O hazırladıkları aptal filmlere verilen para futbolculara verilsin diyorum çünkü futboldan iyi reklam olmaz.Küçük bi örnek R.Carlos yüzünden dünyada kaç kişi f.b yi tanıdı bunu bi düşün futbol kadar dünyada iyi bir tanıtım aracı olamaz hem bu ülkenin turistlere filan ihtiyacıda yok gelmesinler zaten bu ne turist sevdası ya adamlar döviz filan bırakmıyorlar 3 kuruşa yatıp gidiyorlar bi araştır piyasayı istersen adamlar zaten yerleşmiş durumdalar didimli varsa aranızda ne demek istediğimi anlar
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...