Ana Menü

MiLLiLere Servet !!

Başlatan ZLataN, Haziran 13, 2008, 09:52:41

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZLataN

Türkiye Futbol Federasyonu, Milliler'in çeyrek finale kalması halinde 250'şer bin euro prim verecek.

Futbol Federasyonu milliler için kesenin ağzını açtı. Euro 2008 A Grubu'nda mücadele eden milli takım futbolcularına çeyrek finale kalınması halinde 250'şer bin euro prim verilecek.

Önceki gün İsviçre'yi Arda'nın son dakika golüyle geçerek hem Türkiye'yi hem de Avrupa'da yaşayan Türkleri sokaklara döken milliler için Federasyon hiçbir şeyi esirgemiyor. Verilecek olan prim de bunun göstergesi. Adam başı tamı tamına 250'şer bin euro. Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan milli takım, galibiyet alınması halinde adını çeyrek finale yazdıracak. Kadroda bulunan futbolcular da hatırı sayılır bir servetin sahibi olacak.

ŞANSSIZLIKLAR BİTMİYOR

BU arada milli takımda şanssızlıkların ardı arkası kesilmiyor. Sakatlar kervanına Tümer ile Gökdeniz de katıldı. Tümer, kasığındaki ağrı nedeniyle hastaneye götürüldü. Maç sırasında aldığı darbeler sonucu kas içi kanaması bulunan Gökdeniz'in de bir kaç gün takımla antrenmana çıkması mümkün değil. Emre Aşık ile Hakan Balta'ya kanamalı açık yaralanmaları için estetik cerrahi müdahale yapıldı. Doktorlar tarafından "Oynayamaz" raporu verilen Emre Belözoğlu'nun da ısrarla Fatih Terim'den forma istediği belirtildi.

Akşam

eRe

250.000*20=5.000.000 euro
bu paraları keske prım degılde daha yararlı seylere kullansak!!
zaten alacakları parayı alıyorlar kluplerden bu kadar abartı prımlere hıc gerek yok!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ZLataN

Dünyada hangi fedeRasyon bizimki kadaR para dağıtıyor acaba..AdamLar dünya kupasını kazanıyor bizim futboLcuLar kadar para aLmıyoLar..

NoPasaran

wuu

Süper para :)

Reklamdır bu arkadaşlar ya :)

Milyon dolar verirsin bu reklamı yaptramazsıon :)

Helal olsun eğer Çeyrek Finale çıkarlarsa :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ist.hatirasi/3-4

ne parası kardeşim o insanlar orada kendi ülkesi için sahaya çıkıyor.birde para mı değıtıyorsun gerçekten ayıptır.kendi vatanı için kendini orada parçalaması gerekirken bedavadan para! harbiden dünyada var mı böyle federasyon milli takımda oynayıp para alan haindir.!
YÖNETİM İSTİFA !!!

eRe

kendı vatanı mı?
kendı vatanı dıyoruzda sahada askerden kacanları goruyoruz
bu adamlar sadece ımaj ıcın kendı reklamları ıcın degerını yukseltmek ıcın oynuyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gözzde_bjk

Prim olabilecek bir şey ama bu kadar da abartılmamalı.Çeyrek finale 250 bin euro veren olası bir finale ülkeyi verecek herhalde!(Kara misah başka şekilde anlaşılmasın)
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

onaT

kendileri istemediki dur bakalım ne yapacaklar

carsi52

Bu kadar para çok fazLa sonuçta kendi miLLi takımın için oynuyorsun..
Bölünür senin için uykular!

keskinli

harcayin ulan,nasil olsa sizin paraniz degil,nasil olsa ülke olarak cok zenginiz
insaallah yiyeninde yedireninde bogazinda kalir o para
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

akbaba71

TFF'den prim yalanlaması!
13.06.2008 14:24

Futbol Federasyonu, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde gruptan çıkması halinde kazanacağı prim miktarıyla ilgili basına yansıyan haberleri yalanladı.

''(A) Milli Takım'ın prim konusu kesinlikle gündeme gelmemiştir'' başlığıyla verilen açıklamada, pirim konusunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

''(A) Milli Takım'ın öncelikli hedefi, pazar günü oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçından da galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselmektedir. Bu kapsamda Milli Takım futbolcuları ve teknik kadro ile Futbol Federasyonu yönetimi arasında kesinlikle prim konusu gündeme gelmemiştir. Dolayısıyla haberlerde telaffuz edilen rakamların hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. Önemli bir maç öncesi hiçbir şekilde doğruluğu olmayan bu tarz prim haberlerinin hem takımımıza, hem de federasyona zarar verdiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.''

Kaynak : AA 

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 13, 2008, 10:43:31
kendileri istemediki dur bakalım ne yapacaklar
Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 13, 2008, 14:27:28
TFF'den prim yalanlaması!
13.06.2008 14:24

Futbol Federasyonu, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde gruptan çıkması halinde kazanacağı prim miktarıyla ilgili basına yansıyan haberleri yalanladı.

''(A) Milli Takım'ın prim konusu kesinlikle gündeme gelmemiştir'' başlığıyla verilen açıklamada, pirim konusunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

''(A) Milli Takım'ın öncelikli hedefi, pazar günü oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçından da galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselmektedir. Bu kapsamda Milli Takım futbolcuları ve teknik kadro ile Futbol Federasyonu yönetimi arasında kesinlikle prim konusu gündeme gelmemiştir. Dolayısıyla haberlerde telaffuz edilen rakamların hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. Önemli bir maç öncesi hiçbir şekilde doğruluğu olmayan bu tarz prim haberlerinin hem takımımıza, hem de federasyona zarar verdiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.''

Kaynak : AA 

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

gözzde_bjk

E bu kadar büyük bir rakam ortaya atılınca yalanlama gerekliydi zaten.Ama prim konusunun yalan olduğuna inanmıyorum.250 bin euro fazla olsa da onu aratmayacak bir prim muhakkak verilecek bence.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Delirdik

PrimLer oLdum oLası bana itici geLmiştir. Zaten görevi çıkıp yenmek.
Hadi motivasyon derseniz Milli takımda oynuyorsun daha ötesinde bir motivasyon mu varmış?
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!