Ana Menü

Scolari Chelsea'de

Başlatan saldır beşiktaş, Haziran 12, 2008, 00:13:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Chelsea kulübü akşam saatlerinde bir basın bildirisi yayınlayarak Luiz Felipe Scolari'nin 1 Temmuz'dan itibaren Chelsea'nin yeni hocası olduğunu duyurdu. Scolari daha önce yaptığı açıklamada 'artık bir kulüp takımı çalıştırmak istiyorum, şampiyonadan sonra milli takımı bırakacağım' demişti. Scolari Portekiz Milli Takımı'ndan önce Brezilya'nın başındaydı.

Chelsea kulübünden yapılan açıklama:

Scolari'nin kalitesi tartışılmaz. Dünyanın en iyi hocalarından biri. Hem kulüp hem de ülke takımlarındaki başarısından dolayı bu göreve getirilmeyi haketti. Dünyanın en iyi futbolcularından kurulu Chelsea takımını çalıştıracak. Kendisiyle anlaşmış olmamızdan dolayı oldukça mutluyuz.

MARATON.COM.TR ÖZEL
DOĞAN YOLDAŞ / LONDRA

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Uefa'nın sitesindeki habere göre Euro 2008'den sonra Scolari Chelsea ile sözleşme imzalıyacakmış.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

1 Temmuz'dan sonra takımın başında olacakmış
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Vay be

Yakışır scolari oraya :)

Adı bizim Tüğrk klupleri ilede anılmıştı ama olmamıştı. Zaten hayal olurdu :)

Chelsea'ye önemli oyuncularıda getirebilir :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 12, 2008, 15:28:25
Chelsea'ye önemli oyuncularıda getirebilir :)

Deco haberi cıktı ilk günden  :)

Mutlaka önemli isimleri alacaktır.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

scolari chelseanin defansif oyun tarzına belkide en en en ideal hoca.
zaten bu haberi 1 hafta önce yayınlamıştım=).
iyi oldu daha iyi bir chelsea izleriz.

NoPasaran

Scolari'nin Chelsea'nin başına geçtiğini.Portekiz'li José'den boşalan koltuğa yine Portekiz'e hiç te yabancı olmayan birisini getirmiş Abramoviç.José kadar olmasa da kurt adamdır Scolari de.Ama taktığım bir nokta var ve kendini bir türlü aşamadı.Portekiz Milli Takımı'nın başındayken önce Quaresma'yı kadroya almadı.Eleme maçlarında birkaç oynattı sadece.Euro 2004'te Ronaldo'suz başladı, hatasının farkına varıp Ronaldo'yu 2. maçtan itibaren 11'e dahil etti.Bu adamda bir Simao takıntısı var.Halbuki Simao, Ronaldo ve Quaresma ile karşılaştırıldığında yetersiz seviyede bile sayılmaz.Esamesi okunmaz.

Bundan önceki teknik direktör Antonio Oliviera da Pauleta takıntısı ile aklımda kalmıştı.Nuno Gomes'i hep yedek oturturdu.Zaten onun döneminde Portekiz gruplardan bile çıkamazdı o da ayrı mesele.

Şova dönük futbolu sevmediğini biliyorum Scolari'nin.İki harikulade kanatla oynamadı hiçbir zaman.Futboluna olumlu yansıdı mı tartışılır.Tecrübesine diyecek söz yoktur.Euro 2004'te Hollanda maçında bilmemkaçyüz tane sarı kart gördürerek turu atlamıştı.Bunun bir taktik savaşı olacağını önceden de söylemişti zaten.

Chelsea'nin başında iş yapacak gibi duruyor, oynattığı futbol sıkıcı değil.Ama güçlü Manchester United'le nereye kadar yarışabilirler o da merak konusu...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903